Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2015: Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2015: Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων
Athens Epidaurus Festival

Αν ζεις στην Αθήνα, το καλοκαίρι ξεκινά και επίσημα με την έναρξη του ετήσιου Φεστιβάλ Αθηνών -είναι κάτι σαν επίκτητο έθιμο.

Έτσι λοιπόν το φετινό καλοκαίρι για τους Αθηναίους ξεκινά το Σάββατο 2 Μαΐου, όταν και θα ξεκινήσει η προπώληση για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2015.

Η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών ανοίγει την πρώτη Ιουνίου και το φεστιβαλικό μας καλοκαίρι θα εγκαινιάσουν δύο εξαιρετικές παραγωγές:

Το Ηρώδειο θα αρχίσει με την περίφημη αποχαιρετιστήρια παράσταση της Συλβί Γκιλλέμ «Life in Progress». Η χορεύτρια, που φώτισε τη χορευτική σκηνή εδώ και 39 χρόνια ενσαρκώνοντας την τελειότητα και καταλύοντας τα σύνορα κλασικού και σύγχρονου χορού, κάνει την τελευταία της περιοδεία, την τελευταία της υπόκλιση μπροστά στο κοινό. Γι’ αυτό και το Φεστιβάλ ετοιμάζεται να υποδεχτεί αυτή την παράσταση με ιδιαίτερη συγκίνηση στις 3 και 4 Ιουλίου. Επισυνάπτουμε τη σχετική (τρυφερή) φωτογραφία, που συνδέεται και με τον τίτλο της παράστασης.

Sylvie Guillem

Η Πειραιώς 260 την 1η Ιουνίου και ως τις 4/6, θα κάνει πρεμιέρα με μια μεγάλη επιτυχία του περσινού Φεστιβάλ που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό: την «Πάπισσα Ιωάννα» σκηνοθετημένη από το Δημήτρη Μαυρίκιο. Φέτος η ιστορία της Πάπισσας, που συνδέθηκε με την ιστορία της μητέρας του συγγραφέα Κορνηλία, θα εξελιχθεί περισσότερο μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Μαυρίκιου. Θυμίζουμε ότι η μητέρα του Ροΐδη ήταν μια Χιώτισσα αρχοντοπούλα με συγκλονιστική βιογραφία που διατρέχει την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

Πάπισσα Ιωάννα

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές προσφορές που γίνονται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Φεστιβάλ.

Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μπορείτε να εξασφαλίσετε:

  • Online με χρέωση πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα www.greekfestival.gr.
  • Τηλεφωνικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο 210.3272000 καθημερινά (και Κυριακές) 9:00 - 21:00.
  • Από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ
  • Από τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, τα Καταστήματα PUBLIC, τα Βιβλιοπωλεία Ιανός και τα Reload Stores.

Τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου είναι:

Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00.

Σημειώνεται ότι δεν θα ανοίξουν ακόμη τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο χώρο του Ηρωδείου ή της Επιδαύρου. Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων, δύο ώρες πριν την έναρξη των παραστάσεων.

Προνομιακές προφορές υπό το τίτλο «Φτιάξε το δικό σου Πακέτο»:

Για πακέτο 3 παραστάσεων: έκπτωση 5% συνολικά

Για πακέτο 4 παραστάσεων: έκπτωση 7% συνολικά

Για πακέτο 5 παραστάσεων: έκπτωση 10% συνολικά

Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν μόνο για ατομικά ή εισιτήρια 2 ατόμων ανά παράσταση. Ενδέχεται κάποιες (λίγες) παραστάσεις να μην εντάσσονται στο πακέτο των προσφορών. Για πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση, ενημερωθείτε από τα ταμεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ: greekfestival.gr