ΔΙΕΘΝΕΣ
02/05/2015 05:53 EEST | Updated 02/05/2015 05:53 EEST

Εισήχθη στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον. Άρχισαν οι ωδίνες του τοκετού

ASSOCIATED PRESS
Britain's Prince William and Britain's Kate, Duchess of Cambridge smile as they as they leave the Stephen Lawrence Centre following a tour of the facility where they met staff in Deptford, London, Friday, March 27, 2015. The Duchess is expecting her second child in April. (AP Photo/Tim Ireland)

Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού, μετέδωσε το Σάββατο το βρετανικό δίκτυο BBC.

«Η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στις 06.00 (08.00 ώρα Ελλάδος) στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, η κατοικία στο Λονδίνο του πριγκιπικού ζεύγους.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αναχώρησαν με αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Κένσινγκτον για να μεταβούν στην πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου, όπου η δούκισσα είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, στις 22 Ιουλίου 2013.

Όπως και με τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα, ο Ουίλιαμ θα μείνει δίπλα στην Κέιτ κατά τη διάρκεια του τοκετού τον οποίο έχει αναλάβει ο μαιευτήρας Γκάι Θορπ Μπίστον.

Το νεογέννητο, θα είναι δεύτερο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)