ΔΙΕΘΝΕΣ
02/05/2015 16:31 EEST | Updated 02/05/2015 18:00 EEST

Εξιτήριο πήρε η Κέιτ Μίντλετον - H πρώτη φωτογραφία της μικρής πριγκίπισσας

Twitter
B

Εξιτήριο πήρε πριν από λίγο η Κέιτ Μίντλετον από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου.

H Κέιτ και ο Ουίλιαμ έκαναν μια σύντομη εμφάνιση μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους που είχε αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μητέρας της, προκειμένου οι εκατοντάδες φωτογράφοι, εικονολήπτες και δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου να καταφέρουν να αποτυπώσουν με τις κάμερές τους το πρώτο στιγμιότυπο του βρέφους.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ είχε στην αγκαλιά της την πριγκίπισσα, το όνομα της οποίας δεν έχει προς το παρόν γνωστοποιηθεί, η οποία ήταν τυλιγμένη σε μία λευκή κουβερτούλα και φόραγε ένα βρεφικό καπελάκι. Οι γονείς δεν έκαναν καμία δήλωση.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ επιβιβάστηκαν σε μαύρο Range Rover και αναχώρησαν με τη συνοδεία πολλών οχημάτων και μηχανών της Σκότλαντ Γιαρντ, με κατεύθυνση το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου διαμένουν στο Λονδίνο. Νωρίτερα σήμερα ο μεγαλύτερος αδελφός της μικρής πριγκίπισσας, ο Γεώργιος ηλικίας 21 μηνών, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στον περίβολο του μαιευτηρίου, ενώ χαιρέτισε τους δημοσιογράφους σηκώνοντας το χέρι του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ