ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/05/2015 17:39 EEST | Updated 06/05/2015 17:43 EEST

Ομιλία Σαμαρά στο συνέδριο της ΚΕΔΕ την Πέμπτη

ASSOCIATED PRESS
Greece's Prime Minister Antonis Samaras delivers his final campaign speech at the Taekwondo Indoor Stadium in southern Athens on Friday, Jan. 23, 2015. All opinion polls on Sunday's closely-watched national election agree: The radical left opposition Syriza party, which has vowed to rewrite the terms of Greece's international bailout, enjoys a lead of at least 4 percentage points over Prime Minister Antonis Samaras' conservatives. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στην Χαλκιδική θα μιλήσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ενώ το Σάββατο θα βρεθεί στην Ξάνθη για την εκδήλωση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του κόμματος.

Αρχές Ιουλίου αναμένεται να συγκληθεί η εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ, που συμπίπτει χρονικά με τη λήξη της τετράμηνης παράτασης που έλαβε η κυβέρνηση από την πλευρά των δανειστών.

Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί την Πέμπτη τις πλημμυρισμένες περιοχές στο δήμο Βισαλτίας και στο δήμο Εμμανουήλ Παππά.