ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/05/2015 16:37 EEST | Updated 06/05/2015 16:38 EEST

Στην απομόνωση των φυλακών Κέρκυρας ο πατέρας της Άννυ

Eurokinissi

Σε απομονωμένο χώρο των φυλακών Κέρκυρας κρατείται πλέον ο 27χρονος Βούλγαρος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με τον πλέον φρικτό τρόπο την μικρή Άννυ.

 

Η μεταγωγή του από την Αθήνα έγινε κάτω από αυστηρά μετρά ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στην Κέρκυρα, στον χώρο γύρω από τις φυλακές.

H κλούβα της Αστυνομίας σταμάτησε στην πύλη της φυλακής. Ο 27χρονος μπήκε στη φυλακή με σκυμμένο το κεφάλι και κρατείται πλέον σε απομονωμένο χώρο, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, το οποίο θα φρουρείται όλο το 24ωρο. 

Υπενθυμίζεται ότι στην επίσημη ενημέρωση, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιέγραψαν σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης από τον πατέρα της. 

Σοκάρει επίσης ο διάλογος που είχε ο 27χρονος με αστυνομικό της Ασφάλειας Αττικής.

«Τι μου λες εσύ τώρα δεν καταλαβαίνω. Εγώ θέλω έναν φραπέ γλυκό, ένα κομμάτι ψωμί και να με πας σε νοσοκομείο για τη δόση μου και μετά θα είμαι μια χαρά, θα είμαι κύριος» απάντησε ο πατέρας της Άννυς στην ερώτηση αξιωματικού της Ασφάλειας Αττικής για το κατά πόσο μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δολοφόνησε με φρικτό τρόπο την 4χρονη κόρη του.

Αντίστοιχα σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι του 27χρονου με την μητέρα της άτυχης τετράχρονης, οι οποίοι καταγράφτηκαν από τον υπερκοριό της ΕΛ.ΑΣ.