ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/05/2015 13:46 EEST | Updated 11/05/2015 13:46 EEST

Προθεσμία να απολογηθεί αφού καταθέσει ο φίλος του πατέρα της Άννυ, έλαβε η μητέρα της 4χρονης

EUROKINISSI

Αίτημα στην 10η ανακρίτρια, προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ο Βούλγαρος Νικολάι ή «Νίκι», φίλος του πατέρα της Άννυ, που θεωρείται πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης, υπέβαλλε τη Δευτέρα ο συνήγορος υπεράσπισης της προσωρινά κρατούμενης μητέρας του παιδιού Σταύρος Γεωργίου.

Ο Νικολάι, που φέρεται ότι βρίσκεται στη Βουλγαρία, ήταν αυτός που αποκάλυψε στην αστυνομία, το φρικτό τέλος της Άννυ και όσα έκανε στη συνέχεια ο πατέρας – δολοφόνος της, για την εξαφάνιση του πτώματος της, επικαλούμενος διήγηση του ίδιου του παιδοκτόνου.

Επιπλέον στην απολογία της την περασμένη βδομάδα η μητέρα της μικρής, Δήμητρα Μπορίσοβα, είχε αποκαλύψει ότι, ο Νικολάι ή Νίκι, ο Boύλγαρος φίλος του 27χρονου, φέρεται – όπως η ίδια πιστεύει – να έχει συμμετοχή στην εξαφάνιση του πτώματος της Άννυ!

Στην απολογία της η 25χρονη, που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου, από την οποία προκλήθηκε θάνατος και «ψευδορκία μάρτυρα», προσπάθησε να πετάξει από πάνω της κάθε ευθύνη για το φρικτό τέλος της κόρης της, ενώ φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι, ο Νικολάι βοήθησε τον 27χρονο, όχι στη δολοφονία, αλλά σε όσα φρικτά επακολούθησαν μετά, όπως στον τεμαχισμό του πτώματος της μικρής Άννυ, την πολτοποίηση των οστών της και το βράσιμο, για να εξαφανιστούν τα ίχνη της...

Υποστήριξε μάλιστα στο υπόμνημα της ότι, κατάλαβε εκ των υστέρων ότι, η επίσκεψη τους στη Βουλγαρία είχε έναν και μόνο στόχο. Να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκι!

Παράλληλα, ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε, μετά την απολογία του στην 10η Τακτική ανακρίτρια, ο 70χρονος, που ενεπλάκη στην υπόθεση της συγκάλυψη της υπόθεσης από τον 27χρονο πατέρα.

Ο 70χρονος, που ήταν κατηγορούμενος για την ψευδή δήλωσή του ότι η μητέρα της τετράχρονης Άννυ είχε αφήσει το κοριτσάκι σε μία γυναίκα με το όνομα Σύλβια, απολογούμενος παραδέχτηκε την πράξη του και υποστήριξε ότι, θέλησε να εξυπηρετήσει τον πατέρα του παιδιού, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι,πίσω από τη δηλωθείσα εξαφάνιση υπήρχε ένα φρικτό έγκλημα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η απολογία του, δήλωσε ότι μετανιώνει για την πράξη του, ενώ ρωτήθηκε με επιμονή από την ανακρίτρια, εάν είδε τους γονείς της Άννυ, όταν έφευγαν για τη Βουλγαρία να έχουν μαζί τους κάποιο ψυγειάκι.

Ο κατηγορούμενος απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι, μαζί τους είχαν μόνο το κλουβί μεταφοράς του σκύλου τους.

Ο 70χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε επίσης ότι, στις 21 Απριλίου είχε πάει στο σπίτι του πατέρα της μικρής, στη Μιχαήλ Βόδα, για να μεταφέρουν έναν καναπέ και είδε ότι ο 27χρονος ήταν απολύτως ψύχραιμος και επίσης δεν παρατήρησε να υπήρχαν στο σπίτι ψυγεία μεταφοράς ή κάτι άλλο περίεργο.

Η μητέρα του 27χρονου ανέβαλλε γιά άλλη μέρα την κατάθεση, που επρόκειτο να δώσει στην ανακρίτρια.

Στο μεταξύ την Τρίτη ο 27χρονος και η σύντροφος του δικάζονται στο αυτόφωρο για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή τους είχε βρεθεί μικροποσότητα χαπιών.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post