Ο δικός σας σύζυγος σας φιλά το χέρι δημοσίως; Γιατί ο Clooney δεν έχει πρόβλημα

Actor George Clooney kisses the hand of Amal Clooney after arriving for the premiere of Disney's Tomorrowland in Anaheim, California on May 9, 2015.   AFP PHOTO/ DAVID MCNEW        (Photo credit should read DAVID MCNEW/AFP/Getty Images)
Actor George Clooney kisses the hand of Amal Clooney after arriving for the premiere of Disney's Tomorrowland in Anaheim, California on May 9, 2015. AFP PHOTO/ DAVID MCNEW (Photo credit should read DAVID MCNEW/AFP/Getty Images)

Ήταν να μην παντρευτεί αυτός ο άνθρωπος. Άπαξ και παντρεύτηκε, η εικόνα του Αμετανόητου Εργένη Clooney εξαφανίστηκε και εμείς γνωρίσαμε τον Αθεράπευτα Ερωτευμένο Σύζυγο Clooney.

Την Κυριακή που μας πέρασε ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο Anaheim της Καλιφόρνια για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Tomorrowland». Και φυσικά από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η γυναίκα του, Amal Alamuddin, η οποία μάλιστα είχε φέρει και την μικρή της ανιψιά, Mia Alamuddin, για να δει την νέα ταινία της Disney που πρωταγωνιστεί «ο θείος».

Η διάσημη δικηγόρος ήταν εκθαμβωτική -όπως πάντα άλλωστε, το έχουμε συνηθίσει πια- και κάπως έτσι ο George κατέληξε να «διαφημίζει» την υπέροχη σύζυγό του, παρά την ταινία. Πάντα με ασυναγώνιστη ευγένεια, τακτ και τρυφερότητα. Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι εμφανές σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες που τους απαθανάτισαν μαζί.

«Δεν ήμουν πάντα εντελώς αισιόδοξος για το πώς θα λειτουργούσε ένας γάμος, για εμένα προσωπικά. Τώρα όμως είμαι» είπε ο Clooney στο περιοδικό People κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φανερά ενθουσιασμένος με τον γάμο του.

Είδατε; Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή.