ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/05/2015 03:33 EEST | Updated 12/05/2015 03:33 EEST

Η... χλιδάτη ζωή των γονιών της 4χρονης Άννυ – Ξόδευαν χιλιάδες ευρώ σε κομμωτήρια, μανικιούρ και ρούχα

Eurokinissi

Απίστευτες λεπτομέρειες για τη… χλιδάτη ζωή που έκαναν οι γονείς της 4χρονης Άννυ έρχονται στο φως από τις έρευνες της Ασφάλειας Αττικής.

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο 27χρονος παιδοκτόνος Stanislav Bakardzhiev ξόδευαν χιλιάδες ευρώ σε κομμωτήρια, αγορές επώνυμων ρούχων, μανικιούρ, γυαλιών ηλίου και άλλα πανάκριβα ψώνια.

Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν ότι λίγο καιρό πριν την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος με θύμα την 4χρονη Άννυ η Δημητρίνα Μπορίσοβα έδωσε σε κατάστημα 500 ευρώ για να κάνει μόνιμο μανικιούρ στα νύχια της, ξόδεψε εκατοντάδες ευρώ σε γνωστό κατάστημα επώνυμων ρούχων στο κέντρο της Αθήνας και έδωσε σε κομμωτή περίπου 800 ευρώ για να κάνει εξτένσιον. Ο 27χρονος βιολογικός πατέρας της Άννυ αγόρασε μοντέρνα γυαλιά ηλίου γνωστής μάρκας και παπούτσια.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι σε λιγότερο από 10 ημέρες οι δυο τους σπατάλησαν 8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 ευρώ, τα οποία φέρεται να πήρε η Δημητρίνα από άνδρα από τη Γερμανία με τον οποίο είχε παράλληλη ερωτική σχέση.

Ενδεικτικό είναι ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών που είχαν γίνει για τον εντοπισμό της Άννυ οι αστυνομικοί «συνέλαβαν» τη μάνα του παιδιού σε ινστιτούτο ομορφιάς. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την επιχείρηση και την απόδειξη υπηρεσιών που δείχνει ότι η Δημητρίνα έδωσε 800 ευρώ. Κάτι αντίστοιχο διαπίστωσαν από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών για την αγορά κινητού τηλεφώνου νέας γενιάς αξίας περίπου 500 ευρώ.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρήκαν δεκάδες καταστήματα και αποδείξεις που είχε επισκεφτεί η Δημητρίνα Μπορίσοβα το χρονικό διάστημα κατά το οποίο αναζητούνταν η 4χρονη κόρης της.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost