ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/05/2015 05:42 EEST

Καταδικάστηκε γιατί προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του με παγωμένο γάλα- «Υπνοβατούσα» είπε στο δικαστήριο

Joe Raedle via Getty Images
MIAMI, FL - FEBRUARY 04: In this photo illustration, a container of Coca-Cola Companies new Fairlife milk is seen on February 4, 2015 in Miami, Florida. The company announced it will be selling the milk which they say is specially cold-filtered so that it has 50% more protein, 50% less sugar and 30% more calcium than conventional milk. (Photo Illustration by Joe Raedle/Getty Images)

Σε ποινή έξι χρόνων κάθειρξης καταδικάστηκε ένας 48χρονος άνδρας στη Δανία, καθώς ο μάλλον ευφάνταστος τρόπος που επέλεξε, στην προσπάθεια του να δολοφονήσει τη γυναίκα του, δεν απέδωσε όπως ίσως θα περίμενε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο προάστιο του Λίνγκμπι, στο βόρειο τμήμα της Κοπεγχάγης, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Μαρτίου.

Ο άνδρας βγήκε από την κρεββατοκάμαρα του ζεύγους και κατευθύνθηκε στην κουζίνα, όπου και έβγαλε από την κατάψυξη ένα λίτρο παγωμένου γάλατος. Tο έβαλε σε μία μαξιλαροθήκη και επέστρεψε στην γυναίκα του, η οποία κοιμόταν.

Την σκέπασε με ένα σεντόνι και ύστερα άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι με το παγωμένο γάλα, το οποίο είχε τυλίξει με την μαξιλαροθήκη.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και, έτσι, κατάφερε να ξυπνήσει τα δύο αγόρια της οικογένειας. Καθώς τα παιδιά προσπαθούσαν να μπουν στο δωμάτιο των γονιών τους, η γυναίκα κατάφερε να απωθήσει τον άνδρα της και να διαφύγει.

Η υπόθεση έγινε γνωστή χτες, Δευτέρα, καθώς κατά την διάρκεια της δίκης ο πατέρας φέρεται να δήλωσε πως δεν έχει καμία απολύτως ανάμνηση των πράξεων για τις οποίες κατηγορείται, αποδίδοντας την απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του σε... υπνοβασία.

Τόσο ο δικαστής, όσο και το 12μελές σώμα των ενόρκων δεν φάνηκαν να πείθονται από τους ισχυρισμούς του, ωστόσο, και τελικά ο άνδρας καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης για απόπειρα ανθρωποκτονάς.

Πηγή: Τhe Local

Sponsored Post