ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/05/2015 13:07 EEST | Updated 12/05/2015 13:21 EEST

#Block_Adonis: Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη σε πρώην καρκινοπαθή

Eurokinissi

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ύστερα από την αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με πρώην καρκινοπαθή που τον επέκρινε, για την περίοδο που εκείνος ήταν υπουργός Υγείας.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο καρκινοπαθής μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter υπενθύμισε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, την δήλωση του τελευταίου στην Washington Post, σύμφωνα με την οποία ο καρκίνος αποτελεί επείγουσα περίπτωση, μόνο όταν βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε χαρακτηρίζοντας τον άνδρα ψεύτη, υποστηρίζοντας πως ούτε καρκίνο είχε, ούτε εκείνος είχε δηλώσει κάτι τέτοιο.

Ο άνδρας με την σειρά του ανταπάντησε: «Καρκίνο είχα, όχι Αλτσχάιμερ. Θυμάμαι άριστα και τι συνέβαινε και τι είχες δηλώσει σαν υπουργός υγείας. Αυτά πες τα στη ΔΑΠ».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την έκταση που δόθηκε στο ζήτημα ζήτησε συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Αν και τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες έχουν πλέον σβηστεί από το κοινωνικό δίκτυο, από αναδημοσίευση τα βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε:

Στο Twitter ξεκίνησε μια πρωτοβουλία μπλοκαρίσματος του προσωπικού λογαριασμού του Άδωνι Γεωργιάδη, με το hashtag #Block_Adonis, με τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, να εκφράζουν είτε την συγκατάθεση είτε τη διαφωνία τους.

Sponsored Post