Τελείωσαν τα MB στο κινητό σου; Μη σκας!

Τελείωσαν τα MB στο κινητό σου; Μη σκας!

Το κινητό τηλέφωνο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Με το ίντερνετ να διαδίδεται σε κάθε σημείο της Ελλάδας, το κινητό είναι το μέσο που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι για να ενημερωθούμε σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν, να βρούμε το ακόμα και το πιο περίεργο δρομάκι της Αθήνας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε χάρτη και να χαζέψουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν τελειώνουν τα MB και εμείς συνεχίζουμε να σερφάρουμε, χωρίς να το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Τότε, είναι που όλοι ευχόμαστε κάποιος να μας είχε προειδοποιήσει και να βάλει «φρένο» στη χρήση του ίντερνετ.

Σας έχουμε καλά νέα! Αυτός ο κάποιος υπάρχει και ονομάζεται COSMOTE My Internet. Για πρώτη φορά όταν τα δωρεάν data (MB) του προγράμματος τελειώνουν, εμφανίζεται αυτόματα στον browser του κινητού η σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet και ενημερώνει ότι τα δωρεάν ΜΒ μόλις τελείωσαν και σταματάει αυτόματα το σερφάρισμα.

Παρ' ολ' αυτά, εάν βρίσκεστε στη μέση του πουθενά και ψάχνετε για βενζινάδικο επειδή το αυτοκίνητό σας κινδυνεύει να «μείνει» από βενζίνη, η COSMOTE δεν θα σας αφήσει έτσι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολύ οικονομικά πακέτα mobile Ιnternet ή να συνεχίσετε το σερφάρισμα με χρέωση ανά ΜΒ αλλά και πάλι, θα υπάρχει ενημέρωση με SMS κάθε φορά που καταναλώνεται το ποσό των 10€. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει με τα ΜΒ του προγράμματός σας σε πραγματικό χρόνο.