Η πιο περίεργη ληστεία του χρόνου. Ξανθιά λησταρχίνα «χτύπησε» τράπεζα στην Πεντέλη

Η πιο περίεργη ληστεία του χρόνου – Ξανθιά λησταρχίνα «χτύπησε» τράπεζα στην Πεντέλη
Eurokinissi

Σε μία περίοδο που οι ληστείες σε τράπεζες σημειώνουν κατακόρυφη πτώση λόγω των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας που έχουν πάρει τα υποκαταστήματα, μία ξανθιά λησταρχίνα κατάφερε να «χτυπήσει» τράπεζα στην Πεντέλη.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη χθες στις 14.00 σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 27. Ξανθιά γυναίκα μπήκε στην τράπεζα προσποιούμενη την πελάτισσα. Περίμενε υπομονετικά στην ουρά και όταν έφτασε η σειρά της έβγαλε από την τσάντα της όπλο και σημάδεψε τον ταμία απειλώντας τον ότι αν δεν του δώσει τα λεφτά θα έχει να κάνει μαζί της.

Εκείνος έντρομος της έδωσε όσα μετρητά είχε μπροστά του. Η λησταρχίνα τα έβαλε στην τσάντα, κατέβασε το όπλο και βγήκε από το υποκατάστημα, καθώς οι υπάλληλοι δεν ρίσκαραν να μπλοκάρουν τις πόρτες διαφυγής. Έξω από την τράπεζα την περίμενε άνδρας μοτοσικλετιστής με τον οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα χρήματα που πήρε ξεπερνούν τα 5.000 ευρώ. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας περιγράφει λεπτομερώς τα όσα έγιναν, χωρίς όμως να αποτυπώνονται με ευκρίνεια χαρακτηριστικά του προσώπου της. Εκτιμάται ότι είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της και ότι ενδεχομένως φορούσε περούκα. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό της.

Δημοφιλή