ΔΙΕΘΝΕΣ
21/05/2015 06:24 EEST | Updated 21/05/2015 06:31 EEST

Η νέα εμφάνιση της «συντρόφου» του Πούτιν πυροδοτεί νέα σενάρια για την εγκυμοσύνη της

«Φουντώνουν» και πάλι οι φήμες πως ο ισχυρός ανήρ της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν απέκτησε παιδί από την 32χρονη Αλίνα Καμπάγιεβα. Η γυναίκα που φέρεται να είναι τα τελευταία χρόνια η σύντροφος του προέδρου της Ρωσίας εμφανίστηκε σε εκδήλωση, εμφανώς πιο παχιά, σύμφωνα με την Daily Mail γεγονός που πυροδότησε σενάρια με αρκετούς να σπεύδουν να σχολιάσουν πως η πρώην Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής είτε είναι έγκυος είτε δεν δεν έχει καταφέρει να αποβάλλει, μετά τη γέννα, τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Σημειώνεται πως ούτε ο 62χρονος Πούτιν, ούτε η Καμπάγιεβα έχουν επιβεβαιώσει, ούτε όμως και διαψεύσει, τις φήμες περί εγκυμοσύνης οι οποίες είχαν...οργιάσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο πρόεδρος της Ρωσίας εξαφανίστηκε για μερικές ημέρες και όλοι τον «ήθελαν» να βρίσκεται με την αγαπημένη του οι οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν ετοιμόγεννη.

Τον Μάρτιο του 2014 δε, η Καμπάγιεβα επιδείκνυε το δαχτυλίδι που φορούσε προκαλώντας και πάλι σχόλια ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα βέρα «εντοπίστηκε» να φοράει και ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης του με την Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου.

Πάντως, σε βιογραφία του Προέδρου του Ρωσίας η οποία εκδόθηκε το 2013 αναφέρεται πως η σχέση αυτή ήταν ένα τέχνασμα του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Πούτιν αν και ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε αναφέρει πως «βρήκε τον έρωτα της ζωή του».

Σημειώνεται πως ο Πούτιν, ήταν παντρεμένος επί 30 χρόνια και πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του τον περασμένο Ιούνιο. Από τον πρώτο του γάμο έχει δύο κόρες ηλικίας 29 και 30 ετών.

Πηγή:Daily Mail