YotaPhone 2: Η ρωσική ναυαρχίδα- απάντηση στα δυτικά smartphones- έτοιμη να κατακτήσει την Κίνα

YotaPhone 2: Η ρωσική ναυαρχίδα- απάντηση στα δυτικά smartphones- έτοιμη να κατακτήσει την Κίνα

Το YotaPhone 2 αποτελεί τη ναυαρχίδα της Yota Devices. Είναι η ρωσική απάντηση στα smartphones των Δυτικών και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα όλου του πλανήτη, μετά την παρουσίαση του στο κινέζικο κοινό, την περασμένη Τετάρτη.

Διαθέτει δύο οθόνες αφής- και στο μπροστινό και στο οπίσθιο μέρος του κινητού. Χαρακτηρίζεται για τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό, που του επιτρέπει να εξοικονομεί ενέργεια, ούτως ώστε να λειτουργεί έως και 17 ημέρες δίχως φόρτιση. Χρησιμοποιεί λογισμικό Android OS, με τις δημοφιλέστερες εφαρμογές και τα κοινωνικά δίκτυα να είναι προεγκατεστημένα στη συσκευή.

Ο πρόεδρος της Κίνας, Xi Jinping έγινε ο πρώτος κάτοχος του κινητού στη χώρα, καθώς ο ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, του δώρισε ένα κινητό.

Μία συσκευή αναμένεται να κοστίζει 4.888 yuan (περίπου 787 δολάρια) και το συγκεκριμένο μοντέλο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις τάξεις των πλουσίων της χώρας, τη στιγμή που ένα μέσο κινητό κοστίζει περίπου 1.500 yuan (242 δολάρια).

Στην Κίνα, η νέα συσκευή τελευταίας τεχνολογίας θα διατίθεται σε συνεργασία με την China Unicom, την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία επικοινωνιών στη χώρα, ενώ το κινητό ήδη διατίθεται σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες.

Δημοφιλή