Νέος θάνατος για μία selfie: Τουρίστας έπεσε από γκρεμό στην Ινδονησία

Νέος θάνατος για μία selfie: Έπεσε από γκρεμό προσπαθώντας να βγάλει την τέλεια φωτογραφία
thierry tete/Flickr

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους, προσπαθώντας να βγάλουν selfie.

Μόλις χθες, Παρασκευή, έκανε το γύρο του Διαδικτύου η είδηση που ήθελε νεαρή Ρωσίδα, 21 ετών, να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Μόσχας, καθώς έχοντας στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο ένα πιστόλι, κατέληξε να αυτοπυροβοληθεί στον κρόταφο, στην προσπάθεια της να βγάλει μία selfie.

Την είδηση επιβεβαιώνουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, τα οποία υπογραμμίζουν πως η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια άλλη είδηση, από το Μπάλι της Ινδονησίας, αναφέρει πως ένας άνδρας από τη Σιγκαπούρη, που βρισκόταν για τουρισμό στην ασιατική χώρα, πέθανε ύστερα από απρόσμενη πτώση του από γκρεμό στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια προσπάθειας του να βγάλει μια selfie.

Ο Mohamed Aslam Shahul, όπως ονομαζόταν ο άτυχος άνδρας, 21 χρόνων και εκείνος, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από γκρεμό ύψους δύο μέτρων στη θάλασσα.

Ένας τοπικός αξιωματούχος της αστυνομίας, σημείωσε πως «γλίστρησε και έπεσε στον ωκεανό. Προφανώς δεν μπορούσε να κολυμπήσει».

Το σώμα του άνδρα βρέθηκε στην θάλασσα, σε βάθος πέντε μέτρων, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι κάτοικοι της περιοχής τον μετέφεραν σε ένα κέντρο υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατο του.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Σιγκαπούρης εξέφρασε τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης στην οικογένεια του και διευκόλυνε τον επαναπατρισμό του νεκρού σώματος, πίσω στη χώρα.

Δημοφιλή