Η Kate Moss έδωσε μια σπάνια συνέντευξη και είχε μόνο μια λέξη να πει όταν ρωτήθηκε για τον Johnny Depp

Η Kate Moss έδωσε μια σπάνια συνέντευξη και είχε μόνο μια λέξη να πει όταν ρωτήθηκε για τον Johnny Depp
ShowStudio

Μπορεί το πρόσωπό της να βρίσκεται σε κάθε περιοδικό, διαφήμιση, προϊόν, οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας, μπορεί τα ταμπλόιντ να ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, υπάρχει όμως ένα πράγμα που δύσκολα βλέπουμε -ή μάλλον ακούμε- από την Kate Moss. Τη φωνή της.

Και η αλήθεια είναι πως το supermodel σπάνια μιλά στις κάμερες και ακόμα πιο δύσκολα δίνει πλέον συνεντεύξεις σε εκπομπές. Για αυτό και η κουβέντα που έκανε με τον φωτογράφο και στενό της φίλο και συνεργάτη, Nick Knight, για το ShowStudio.com είναι σίγουρα κάτι που αξίζει να δείτε, τουλάχιστον όσοι από εσάς αγαπάτε την μόδα, τις ιστορίες από τα παρασκήνια, τις ωραίες ιστορίες με λίγη δόση γκλάμουρ και rock'n'roll γενικότερα και, φυσικά την Kate.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη βέβαια, η οποία διέρρευσε χτες στο ίντερνετ, είναι ενδιαφέρουσα και για μερικούς ακόμα λόγους. Αφενός η Moss μιλά για εκείνη τη περιβόητη φωτογράφηση για το άρωμα Obsession του Calvin Klein, η οποία ήταν και το κλειδί που της άνοιξε την πόρτα στην παγκόσμια φήμη. Τη φωτογράφηση είχει επιμεληθεί ο τότε σύντροφός της, ο διάσημος φωτογράφος Mario Sorrenti. Η ίδια, ωστόσο, αποκαλύπτει στη συνέντευξη πως η σχέση τους ήταν τρομακτικά ψυχοφθόρα για την ίδια και πως ο Sorrenti τη χρησιμοποιούσε ως μούσα σε σημείο εμμονής.

«Ξυπνούσα το πρωί και άρχιζε να με φωτογραφίζει και εγώ ήμουν σε φάση “άντε γ@μήσου”. Καθόμουν έτσι ξαπλωμένη για περίπου 10 μέρες. Δεν σταματούσε να με τραβά φωτογραφίες» λέει η Moss στο βίντεο, σχολιάζοντας λίγο αργότερα «10 μέρες;! Χωρίσαμε μετά από αυτό. Όταν έχεις σχέση με ένα φωτογράφο και ξεκινά να χρησιμοποιεί αυτή τη σχέση λέγοντας πράγματα όπως “θέλω να κάνεις αυτό”, τότε εγώ λέω “όχι”. Δεν ήθελα να δουλεύω συνέχεια. Αυτός ήταν του στυλ “ανέβα στη σκεπή, βγάλε τα ρούχα σου” και εγώ δεν ήθελα να το κάνω. Καταλαβαίνω λίγο καλύτερα τώρα αυτόν τον τρόπο σκέψης, το πώς είναι να τραβάς φωτογραφίες και να δουλεύεις, αλλά τότε ήμουν 17 χρονών».

Αφετέρου, η Moss αναφέρεται στην περίοδο μετά τη διαφήμιση, όταν το όνομά της εκτοξεύθηκε στον χώρο του μόντελινγκ και μετακόμισε στην Νέα Υόρκη για να συγκατοικήσει με την Naomi Campbell και την Christie Turlington οι οποίες «την πήραν κάτω από τη φτερούγα τους».

Η καλύτερη ατάκα της Kate όμως έρχεται όταν ο Knight αναφέρεται στην σχέση της με τον Johnny Depp και, το μόνο που έχει να πει σχετικά η Moss, κάνοντας μια απαξιωτική κίνηση με όλο της το σώμα, είναι: «whatever».

Δείτε όλη τη συνέντευξη παρακάτω.

(Bonus: Η καταπληκτική προφορά της)