ΔΙΕΘΝΕΣ
02/06/2015 12:19 EEST | Updated 02/06/2015 12:19 EEST

Δίχρονο κοριτσάκι κοιμόταν δίπλα σε κλουβιά με φίδια σε ένα σπίτι γεμάτο περιττώματα

Juanedc/Flickr
Zaragoza, España

Ένα δίχρονο κοριτσάκι που περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους στην βόρεια Ουαλία, τώρα βρίσκεται υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών. Φορούσε τις πυτζάμες της και έτρωγε ένα γιαούρτι, την στιγμή που η 20χρονη μητέρα της παρακολουθούσε μάθημα σωστής ανατροφής παιδιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ακούστηκε ότι το κοριτσάκι ήταν αναγκασμένο να κοιμάται δίπλα σε κλουβιά με φίδια και χελώνες, ενώ το πάτωμα του σπιτιού ήταν καλυμμένο με περιττώματα και γυαλιά.

Η μικρή κατάφερε να το σκάσει όταν ο 27χρονος πατέρας της αποκοιμήθηκε στον καναπέ, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή. Ο πατέρας είχε περάσει όλη την νύχτα παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια και η μητέρα, η οποία φέρεται να έχει κατάθλιψη, το επόμενο πρωί είχε παρευρεθεί σε μάθημα που εκπαιδεύει νέους γονείς στο πως να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους.

Η δίχρονη κατάφερε να βγει από την κούνια της, να περάσει πάνω από ένα στρώμα περιττωμάτων και γυαλιών και να βρεθεί 600 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Ο πατέρας τώρα μπορεί να καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 14 μηνών, ενώ η συνήγορος της οικογένειας υποστηρίζει πως το ζευγάρι προσπαθούσε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Sponsoed Post