ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/06/2015 05:04 EEST | Updated 02/06/2015 05:04 EEST

Ντύθηκαν αστυνομικοί και λήστεψαν εμπόρους ρολογιών που επέστρεψαν από το Μόναχο

Eurokinissi

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αττική Οδό, στο ύψος λίγο πριν τα διόδια του Κορωπίου.

Θύματα έπεσαν τρεις έμποροι ρολογιών, εκ των οποίων ο ένας διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Συντάγματος, οι οποίοι είχαν μεταβεί στο Μόναχο για να συμμετέχουν σε έκθεση πολυτελών ρολογιών.

Οι τρεις επιχειρηματίες επέστρεψαν αεροπορικώς, περίπου στις 11.00 το βράδυ της Κυριακής και στις αποσκευές τους είχαν περίπου 40.000 ευρώ σε μετρητά και ρολόγια, μεταξύ των οποίων και Rolex, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ.

Λίγο πριν τα διόδια Κορωπίου, ένα πρόσφατα κλεμμένο Audi A3 από την περιοχή της Γλυφάδας με φάρο περιπολικού, τους έκανε σήμα να σταματήσουν.

Οι έμποροι σταμάτησαν, νομίζοντας πως πρόκειται για αστυνομικούς. Τότε, βγήκαν μπροστά τους τρεις ένοπλοι που φορούσαν μπλε φόρμες, όμοιες με αυτές της Αστυνομίας, και στη συνέχεια τους ανάγκασαν να βγουν από το αυτοκίνητο.

Υπό την απειλή των όπλων, πήραν τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων τους και το τζιπ και τράπηκαν σε φυγή με αυτό και το κλεμμένο Audi.

Οι έμποροι περπάτησαν μέχρι τα διόδια όπου κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ λίγη ώρα μετά εντοπίστηκαν και τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα καμμένα επί της οδού Αγίων Αναργύρων στο Κορωπί.

Την υπόθεση ερευνούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Θεωρούν πάντως ότι οι δράστες γνώριζαν ακριβώς ποιούς στόχευαν και είχαν «εκ των έσω» πληροφόρηση για τη διαδρομή τους.

 

Sponsored Post