ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/06/2015 07:12 EEST | Updated 03/06/2015 07:13 EEST

Λύθηκε το μυστήριο για την ταυτότητα του υπερτυχερού που κέρδισε 9.5 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ

Eurokinissi

Ύστερα από τρεις ημέρες, κατά τις οποίες οι φήμες σχετικά με την ταυτότητα του υπερτυχερού που κέρδισε 9.5 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ είχαν κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται πως μπήκε ένα τέλος.

Το βράδυ της Τρίτης, εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ ένας δικηγόρος, ο οποίος ενημέρωσε πως κρατούσε στα χέρια του το τυχερό δελτίο, εκπροσωπώντας Έλληνα πελάτη του.

Σημειώνεται πως οι φήμες που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο, ήθελαν τον νικήτή του τεράστιου ποσού να είναι πακιστανικής καταγωγής, με τον γύρο του Διαδικτύου να κάνει μάλιστα δήθεν συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο μεγάλος νικητής, σε εφημερίδα της χώρας του.

Την συνέντευξη που υποτίθεται πως είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «αλ Ζαουάχρι» διέψευσε το βράδυ της Τρίτης και ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, σημειώνοντας πως τέτοια εφημερίδα στην χώρα του δεν υπάρχει.

Από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, είχε παρασυρθεί και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, που είχε εκφράσει την ικανοποίηση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, που ο νικητής του τεράστιου ποσού ήταν μετανάστης.