ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/06/2015 07:41 EEST | Updated 03/06/2015 07:46 EEST

Η φωτογραφία Ολλανδού φωτογράφου που τροφοδοτεί νέα σενάρια για την ύπαρξη εξωγήινων

Harry Perton

O Harry Perton είναι ένας Ολλανδός φωτογράφος. Με έδρα το Γκρόνινγκεν, βγάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες, τις οποίες και ανεβάζει συχνά στο προσωπικό του μπλογκ.

Μια ημέρα, λοιπόν, εκεί που περιπλανιόταν κατά το δειλινό και έβγαζε φωτογραφίες, το μάτι του έπιασε κάτι περίεργο- για μια στιγμή, μόνο.

Αρχικά, πίστεψε πως ήταν απλώς μια αστραπή ή πως κάτι είχε συμβεί στη κάμερα του και, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, άρχισε να κοιτάζει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Αυτό που είδε τον ξάφνιασε και τον σόκαρε, όπως περιγράφει. Ήταν κάτι απροσδιόριστο, που δεν είχε ξαναδεί ποτέ πριν και έμοιαζε με μια πελώρια τσούχτρα.

O ίδιος δεν είναι σίγουρος, όσον αφορά το τι ακριβώς ήταν αυτό που είδε- ένα UFO ή κάτι που να σχετίζεται περισσότερο με μετεωρολογικά φαινόμενα. Δεν πιστεύει, πάντως, όπως λέει και ιδιαίτερα στην ύπαρξη UFO.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ο πρώτος που εντοπίζει ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο στον αέρα, σε τέτοιο σχήμα. Μόλις πριν από δύο χρόνια, ένας επιστήμονας είχε υποστηρίξει πως υπάρχουν εξωγήινοι που μοιάζουν με τσούχτρες.