Ο μυστηριώδης «Αντώνης Πάνου» με το 500ρακι Fiat νοίκιασε το κρησφύγετο των «ληστών του Διστόμου»

Ο μυστηριώδης «Αντώνης Πάνου» με το 500ρακι Fiat νοίκιασε το κρησφύγετο των «ληστών του Διστόμου»
Eurokinissi

Άνδρας με το όνομα «Αντώνης Πάνου» νοίκιασε το σπίτι στο οποίο είχαν βρει καταφύγιο ο Σπύρος Χριστοδούλου, ο Γρηγόρης Τσιρώνης και ο νεκρός Σπύρος Δραβίλας στον Αγχίαλο Βόλου.

Ο μεσίτης που μεσολάβησε για την ενοικίαση δεν είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνωρίσει κανέναν από τους Σπύρου Χριστοδούλου, Σπύρο Δραβίλα ή Γρηγόρη Τσιρώνη στο πρόσωπο του ανθρώπου που νοίκιασε το σπίτι, ενώ φαίνεται να απέκλεισε παντελώς το ενδεχόμενο να ήταν μεταμφιεσμένος. Δεν αναγνώρισε και κανέναν από τους άλλους πιθανούς συνεργούς των ληστών από τις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18 Ιανουαρίου 2015 παρουσιάστηκε στον μεσίτη ένας άνδρας περίπου 60 χρόνων, ύψους 1,65-1,70, αδύνατος, με μούσι, ρυτίδες, γυαλιά μυωπίας, ανοιχτόχρωμος με ελαφριά κύρτωση στην πλάτη. Έφθασε εκεί με ένα FIAT 500 χρώματος πορτοκαλί.

Ήθελε να νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι για την κόρη του η οποία «παντρεύτηκε με στρατιωτικό που υπηρετεί στην 111 πτέρυγα μάχης», ενώ ο ίδιος ασχολείτο με το εμπόριο, όπως είχε πει.

Στις 20 Ιανουαρίου επανήλθε ο «Αντώνης Πάνου» συνοδευόμενος από έναν φίλο του, εύσωμο, ύψος 1,80 περίπου, με αραιά μαλλιά μπροστά και σγουρά στο πλάϊ, και υπέγραψαν το συμφωνητικό με το μίσθωμα των 400 ευρώ να ξεκινά από 1η Φεβρουαρίου 2015.

Μάλιστα ο εκμισθωτής του σπιτιού έκανε αποδοχή της ενοικίασης στο TAXIS NET, όπως προβλέπεται πλέον και έκανε αίτηση αλλαγής του ονόματος στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Ο εντοπισμός του συγκεκριμένου άνδρα και του συνοδού του αποτελεί ένα άλλο αντικείμενο έρευνας για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ..

Την ίδια ώρα τα κλιμάκια των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό στοιχείων, τα οποία θα είναι αξιοποιήσιμα για τον συντομότερο εντοπισμό άλλων οικημάτων, ενδεχομένως και προσώπων που βρίσκονται ακόμη σε αυτά.

Τα ίδια στελέχη εκτιμούν πως από τη στιγμή που το σπίτι της Χρυσής Ακτής νοικιάστηκε για λογαριασμό των καταζητούμενων, των Άνω Λεχωνίων ήταν «οικογενειακό» του Τσιρώνη, σίγουρα υπάρχουν κάποια άλλα που θα είχε νοικιάσει ο Χριστοδούλου, ο Πετρακάκος, ο Μάριος Σεϊσίδης, Παναγιώτης Ασπιώτης.

Σημειώνεται ότι έχει βρεθεί και δεύτερη πλαστή ταυτότητα του Γρηγόρη Τσιρώνη πέρα από αυτή με τα στοιχεία «Δημήτρης Ζέρβας», ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η ανάσυρση δεδομένων από τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Δημοφιλή