ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/06/2015 15:19 EEST | Updated 05/06/2015 16:17 EEST

Θέατρο σκιών και... γιόγκα στη Βουλή: Άδωνις κατά Λαφαζάνη και Μακρή

Menelaos Myrillas / SOOC

Τσακωμοί για ακόμη μια φορά στην Βουλή και συγκεκριμένα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Πρωταγωνιστής ο Άδωνις Γεωργιάδης που ενεπλάκη σε δύο επεισόδια. Ένα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και ένα με την Ραχήλ Μακρή.

Η ένταση στο πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης είπε: «Ξέρω γιατί είστε εκνευρισμένος. Είστε εκνευρισμένος γιατί το πρωί είπατε ότι θα ψηφίζατε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία περιλαμβάνει την πώληση του ΟΛΠ. Εσείς πριν από μια εβδομάδα λέγατε στο Κερατσίνι ότι ο ΟΛΠ δεν πωλείται. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια».

«Εσείς είστε καραγκιόζης» του απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Και ο Γεωργιάδης συνέχισε: «Εγώ δεν είπα ότι είστε καραγκιόζης μίλησα για καραγκιοζιλίκια».

Για να πάρει νέα απάντηση από τον Λαφαζάνης: «Τα καραγκιοζιλίκια αλλού. Καραγκιόζης είσαι εσύ»

Και συνεχίζει ο Γεωργιάδης: «Και τον ΟΛΠ θα δώσετε και από κάτω θα έχει την υπογραφή Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αυτά για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά. Χαίρομαι που είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Χαίρομαι που έρχεστε στις θέσεις μας.

Μετά πήρε τον λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να επαναφέρει τον Άδωνι Γεωργιάδη στην τάξη. Όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης της απάντησε: «Να μην με διακόπτετε… τι είστε; Τύραννος;». Για να πάρει την απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Να σταματήσετε γιατί εκτός από τον καραγκιόζη υπάρχει και ο Χατζηαβάτης».

Μακρή: Να πας να κάνεις γιόγκα με τη σύζυγό σου

Σκηνές... απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν και με την Ραχήλ Μακρή του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ραχηλ Μακρή ζήτησε εξηγήσεις για τη σειρά των ομιλητών από τον προεδρεύοντα της Επιτροπής και τότε παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας: «Πρόεδρε, να της το εξηγήσετε στα γιαπωνέζικα!», με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Εσύ να πας να κάνεις γιόγκα».

«Είναι απόφαση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπό την έννοια αυτή μπορεί να συναινέσει», είπε ο Γεωργιάδης, με την Ραχήλ Μακρή να του ξαναλέει: «Να πας να κάνεις γιόγκα με την σύζυγό σου!»

Sponsored Post