Σχεδίασαν τη δολοφονία Παλαιστίνιου στο Μενίδι – Συνελήφθη το «εξαφανισμένο» ζευγάρι δραστών

Σχεδίασαν τη δολοφονία Παλαιστίνιου στο Μενίδι – Συνελήφθη το «εξαφανισμένο» ζευγάρι δραστών
Eurokinissi

Στυγερό έγκλημα με θύμα 35χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος είχε βρεθεί πέρυσι τον Ιούνιο νεκρός στην περιοχή του Μενιδίου, εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη ζευγάρι, ένας 40χρονος Αλβανός και μία 31χρονη Βουλγάρα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σχεδίασαν και διέπραξαν τη δολοφονία του θύματος. Από την έρευνα προέκυψε ότι η 31χρονη –ιερόδουλη στο επάγγελμα- συγκατοικούσε με τον 35χρονο Παλαιστίνιο. Ο 40χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, την πίεζε να τον βγάλει από τη μέση προκειμένου να μετακομίσει στο σπίτι του και να μπορεί να την εκμεταλλεύεται οικονομικά μέσω της εκπόρνευσής της. Ο δράστης, όπως λένε αστυνομικές πηγές, φέρεται να έχει εμπλοκή σε κύκλωμα μαστροπών.

Η Βουλγάρα επικοινώνησε στις 8 Ιουνίου 2014 με το θύμα και έκλεισε ραντεβού μαζί του σε απόμερη περιοχή του Μενιδίου. Εκεί τον περίμενε μαζί με τον 40χρονο, ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από δέντρα. Όταν το θύμα βγήκε από το αυτοκίνητο και πλησίασε προς την 31χρονη τότε εμφανίστηκε, τον ακινητοποίησε και αφού άρχισε να τον βρίζει σε κατάσταση αμόκ τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

Μετά από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το ζευγάρι συνελήφθη στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Δημοφιλή