ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/06/2015 10:23 EEST | Updated 23/06/2015 08:08 EEST

Το κοάλα που συγκίνησε το ίντερνετ, οι πιο διάσημες γλώσσες του κόσμου και ο αθλητής που σόκαρε τους επιστήμονες

boredpanda

Όταν η μαμά του χτυπήθηκε από αμάξι και χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο, αυτό το μικρό κοάλα δεν την άφησε λεπτό μόνη της. Κυριολεκτικά, καθώς ήταν γαντζωμένο πάνω της καθ' όλη τη διάρκεια της επέμβασης.

Αυτή ήταν η είδηση της εβδομάδας που δεν άφησε μάτι στεγνό σε όλο το ίντερνετ, δεν ήταν όμως η μόνη που τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Τα 5 πιο δημοφιλή virals των τελευταίων ημερών θα σας κάνουν όχι μόνο να συγκινηθείτε αλλά και να γελάσετε, να προβληματιστείτε και να ενημερωθείτε. Υπάρχει κι ένα που θα σας κάνει να θέλετε να το ζήσετε για να το πιστέψετε -ακριβώς όπως συμβαίνει και με το OTE VDSL, δηλαδή.

1. Το μωρό κοάλα που δεν άφησε στιγμή τη μαμά του στο χειρουργείο

Σας είπαμε συνοπτικά την ιστορία του μικρού κοάλα με τη μεγάλη καρδιά, τώρα ήρθε η ώρα να τη δείτε και σε φωτογραφίες. Ο 6 μηνών Phantom και η μητέρτα του, Lizzy, σε όλο τους το τρυφερό μεγαλείο.

Πηγή: boredpanda.com

2. Οι πιο δημοφιλείς γλώσσες του κόσμου, συγκεντρωμένες σε ένα εντυπωσιακό σχεδιάγραμμα

Θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα γλώσσα αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια; Ο Alberto Lucas και η South China Morning Post έφτιαξαν ένα πλήρες σχεδιάγραμμα με τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται περισσότερο στον κόσμο, το οποίο εκτός από εντυπωσιακό, σίγουρα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Πηγή: boredpanda.com

3. Έξυπνες εικονογραφήσεις που αποδεικνύουν πως υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο

Εσείς πόσα είδη ανθρώπων πιστεύετε πως υπάρχουν στον κόσμο; Ο Βραζιλιάνος καλλιτεχνικός διευθυντής Joao Rocha, πάντως, πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες και έφτιαξε μια έξυπνη -και ξεκαρδιστική- σειρά εικονογραφήσεων για να υποστηρίξει την άποψή του. Δε διαφωνούμε Joao, κι εμείς πιστεύουμε πως υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: αυτοί που έχουν βάλει το OTE VDSL στη ζωή τους και ζουν ξένοιαστα και όλοι οι υπόλοιποι που ακόμα ταλαιπωρούνται.

Πηγή: laughingsquid.com

4. Ο πρώτος αμφίχειρας παίκτης του μπέιζμπολ στην ιστορία

Ο Pat Venditte είναι 29 χρονών. Ο Pat Venditte παίζει επαγγελματικό μπέιζμπολ στους Oakland Athletics, στη θέση του relief pitcher. Ο Pat Venditte ρίχνει τις πιο γρήγορες μπαλιές με το δεξί του χέρι. Το ίδιο, όμως, κάνει και με το αριστερό.

Πηγή: boingboing.net

5. Η «Αναρχία» ήρθε στις πιστωτικές κάρτες της Αγγλίας

Η ειρωνεία είναι σπουδαίο πράγμα. Τόσο σπουδαίο όσο το να βλέπεις τους Sex Pistols, εν έτη 2015, να συνεργάζονται με την Master Card στην Αγγλία για την έκδοση πιστωτικών καρτών που αναγράφουν «Anarchy in the U.K.». Αναρχία όνομα και πράγμα.

Πηγή: boingboing.net