Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων των ραδιοφωνικών σταθμών για τη χορήγηση αδειών

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων των ραδιοφωνικών σταθμών για τη χορήγηση αδειών
Kingstonist.com/Flickr

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής δήλωσης από πλευράς των ραδιοφωνικών σταθμών προκειμένου να μπορούν να μετάσχουν στη διαδικασία χορήγησης αδειών, ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Η προθεσμία έληγε, σήμερα 17 Ιουνίου αλλά όπως ανακοινώθηκε θα δοθεί παράταση με νέα νομοθετική ρύθμιση ώστε να μπορέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις δηλώσεις στοιχείων των κεραιοσυστημάτων τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΕΤΤ.

Στη δε ανακοίνωση της ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας τονίζεται πως η παράταση της προθεσμίας για την έκδοση προκήρυξης με αντικείμενο τη χορήγηση αδειών έχει ήδη παραταθεί έως τις 21 Δεκεμβρίου 2015 βάσει σχετικής διάταξης που εκδόθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, το 2014.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας:

«Προς άρση οποιασδήποτε αμφιβολίας αναφορικά με την προθεσμία για την έκδοση προκήρυξης με αντικείμενο τη χορήγηση αδειών ραδιοφωνικών σταθμών, επισημαίνεται ότι αυτή έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 31.12.2015, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 86 παρ. 1 του ν. 4313/2014.

Επιπρόσθετα η οριζόμενη, με τη διάταξη του άρθρου 61 παρ. 4 του ανωτέρω νόμου, προθεσμία για την υποβολή δήλωσης εκ μέρους των ραδιοφωνικών σταθμών των στοιχείων των κεραιοσυστημάτων τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΕΤΤ, η οποία λήγει σήμερα (17.6.2015), θα παραταθεί με προσεχή νομοθετική ρύθμιση».

Δημοφιλή