ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/06/2015 10:27 EEST

Στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης θα μιλήσει την Τρίτη ο Τσίπρας

Greek Prime Minister Alexis Tsipras arrives at a plenary session of the St. Petersburg International Investment Forum in St.Petersburg, Russia, Friday, June 19, 2015.  (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
ASSOCIATED PRESS
Greek Prime Minister Alexis Tsipras arrives at a plenary session of the St. Petersburg International Investment Forum in St.Petersburg, Russia, Friday, June 19, 2015. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)

Την επομένη της Συνόδου Κορυφής των κρατών- μελών της ευρωζώνης, την Τρίτη 23 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή, 25 και 26 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ.

H ομιλία του πρωθυπουργού θα διεξαχθεί μια ημέρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αναφέρουν αρκετά διεθνή Μέσα Ενημέρωσης δεν αποκλείεται το ζήτημα να συζητηθεί- εάν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια της Δευτέρας- να υπάρξει εκ νέου συζήτηση στην προγραμματισμένη Σύνοδο της Πέμπτης της και της Παρασκευής.

Sponsored Post