ΔΙΕΘΝΕΣ
20/06/2015 14:40 EEST | Updated 22/06/2015 09:34 EEST

Ροζ σκάνδαλο στη Wall Street: Σουηδέζα μαθητευόμενη διεκδικεί αποζημίωση μαμούθ από πασίγνωστο CEO για σεξουαλική παρενόχληση

Twitter

Το ποσό των 850 εκατομμύρια δολαρίων διεκδικεί από το πρώην αφεντικό της μια μαθητευόμενη σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία.

Ο λόγος για την 25χρονη Σουηδέζα Hanna Bouveng η οποία μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση τον Benjamin Wey. Ο 43χρονος είναι ένας από τους γνωστότερους CEO μεγάλης χρηματιστηριακής εταιρείας στην Wall Street.

"Δεν είναι αλήθεια ότι απολύθηκε η Hanna Bouveng δυο ώρες αφότου τη βρήκε γυμνή με έναν μαύρο άνδρα στο κρεβάτι της;" ρώτησε ο δικηγόρος της 25χρονης David Ratner τον Wey.

“Ναι” απάντησε αυτός που ισχυρίστηκε ότι δεν αναγνώρισε το φίλο της όταν εισέβαλε στο διαμέρισμά της στις 22 Απρίλη του 2014.

Αρχικά ο Wey έκανε τον έξυπνο και αρνιόταν τον χρηματικό συμβιβασμό, μετά από τα νέα στοιχεία του δικηγόρου της κοπέλας, αποφάσισε να παραδεχτεί την ενοχή του.

Ο δικηγόρος της 25χρονης, μαθητευόμενης σε εταιρεία του Wey, βρήκε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου που έστελνε ο Wey στην νεαρή κοπέλα αλλά και στις φίλες της.

Η εν λόγω φωτογραφία ήταν μια πρόταση του σάτυρου στη νεαρή και τις φίλες της, καθώς απεικόνιζε ένα sex toy προσομοίωση ενός μαύρου ανδρικού μορίου και μια λευκή γυναίκα να το χρησιμοποιεί.

"Ντρέπομαι πολύ" δήλωσε ο πατέρας τριών παιδιών και παντρεμένος Wey, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κυνηγούσε την νεαρή για να ενδώσει επιμόνως, καθώς αφού έφυγε από την εταιρεία, ο Wey πέταξε μέχρι την Σουηδία για να την βρει.

ΠΗΓΗ: nypost.com

Sponsored Post