ΔΙΕΘΝΕΣ

Βρετανία: Έχασε το νεογέννητο μωρό της από επίθεση σκύλου λίγες ώρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της

CARLOS62/Flickr

Μητέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχασε το νεογέννητο μωρό της από δάγκωμα σκύλου, λίγες ώρες αφότου έχασε την γιαγιά της.

Η 28χρονη Maria Blacklin είχε φύγει κατεπειγόντως από το σπίτι προκειμένου να βρεθεί στο πλάι της 80χρονης γιαγιάς της που πέθαινε σε κέντρο ευγηρίας. Όταν η ίδια γύρισε σπίτι σε άσχημη κατάσταση, καθώς μόλις είχε χάσει ένα μέλος της οικογενείας της, βρήκε τον τριών εβδομάδων γιο της να φέρει σοβαρά τραύματα από τον μικρό σκύλο της οικογένειας. Εκείνη έτρεξε στο νοσοκομείο με το μωρό της στα χέρια της, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στην ζωή.

Ο Tricky ήταν το μικρό τεριέ της οικογένειας που κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο σπίτι από την πίσω αυλή όπου βρισκόταν το σπιτάκι του και να δαγκώσει τον μικρό Reggie λόγω ζήλιας. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως όσο η μητέρα του μωρού έλειπε, στο σπίτι βρισκόταν ο σύντροφός της, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό.

«Η Maria έβγαζε τα παιδιά της στον κήπο για να παίξουν και το σκυλί δεν δάγκωνε», δήλωσε σοκαρισμένη μια φίλη της τραγικής μητέρας.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, το σκυλί δεν βρίσκεται πλέον στο σπίτι της οικογένειας και το πιθανότερο είναι να θανατωθεί. Τέλος, ένας 30χρονος άνδρας, πιθανότατα ο σύντροφος της Maria, ο οποίος είχε συλληφθεί, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση το Σάββατο.