ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/06/2015 12:38 EEST | Updated 24/06/2015 12:57 EEST

Επάγγελμα "παπατζής": Η ιστορία μιας Κορεάτισσας για την οποία σφάζονται το Χάρβαρντ και το Στάνφορντ

Walking around Harvard Yard
CarlosPacheco/Flickr
Walking around Harvard Yard

Όλοι λίγο πολύ έχουμε προσπαθήσει να εντυπωσιάσουμε τους γονείς μας με τις επιδόσεις μας στο σχολείο αυτό όμως που έκανε μια 17χρονη Κορεάτισσα ξεπερνά κάθε "παπατζή".

Η νεαρή που ήταν μαθήτρια του Thomas Jefferson High School στην Alexandria της πολιτείας της Virginia προσπάθησε να πείσει τους δικούς της ότι το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ την είχαν κάνει δεκτή με το νέο ακαδημαϊκό έτος και ότι της είχαν προσφέρει ακόμα και υποτροφία.

Σαν να μην έφτανε αυτό τα δύο πανεπιστήμια ήταν μάλιστα αποφασισμένα να δημιουργήσουν ειδικό διπλό πρόγραμμα ώστε να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και τα δύο προγράμματα.

Η φαντασία της ξεπέρασε κάθε όριο όταν ισχυρίστηκε ότι ο Mark Zuckerberg προσωπικά της τηλεφώνησε και της είπε να πάει στο Χάρβαρντ.

Δυστυχώς για την νεαρή η διευθύντρια επικοινωνίας του Χάρβαρντ διέλυσε τους ισχυρισμούς της νεαρής στέλνοντας ένα email όπου έγραφε ότι ποτέ δεν την δέχθηκαν στο διάσημο πανεπιστήμιο.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η επιστολή αυτή είναι μια πλαστογραφία... Παρά τις πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, δεν υπάρχει πρόγραμμα μέσω του οποίου ένας σπουδαστής έχει γίνει δεκτός ώστε να περάσει δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ".

Αν και οι γονείς της αρχικά την πίστεψαν, σύντομα συνειδητοποίησαν ότι ήταν μια φάρσα και ζήτησαν συγγνώμη για εκ μέρους της.

Πηγή: time.com

Sponsored Post