ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/07/2015 05:31 EEST | Updated 04/07/2015 05:31 EEST

Επίθεση από χάκερς δέχτηκε η ιστοσελίδα του iskra

sooc

Επίθεση από χάκερς δέχθηκε ο ιστότοπος iskra.gr, η οποία απηχεί της απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας, με αποτέλεσμα να πέσει η ιστοσελίδα.

Στην ανακοίνωση της, η συντακτική ομάδα του ιστότοπου κάνει λόγο για «επίθεση χάκερς και των σκοτεινών κέντρων που τους κατευθύνουν» και χαρακτηρίζουν την επίθεση ως «βρώμικη» και «προβοκατόρικη». Επίσης καλεί τις υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να ενεργήσει ταχύτατα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της συντακτικής ομάδας του iskra.gr:

«Kαταγγέλουμε την επίθεση χακερς και των σκοτεινών κέντρων που τους κατευθύνουν, εναντίον της Iskra, που είχε σαν αποτέλεσμα να «πέσει» η ιστοσελίδα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Η οργανωμένη αυτή επίθεση έχει στόχο να φιμώσει πολιτικά την Iskra, πράγμα που επιβεβαιώνεται με τα φτηνά συνθήματα και τις παραπλανητικές εικονογραφήσεις που οι εντεταλμένοι προβοκάτορες τοποθέτησαν πάνω στην ιστοσελίδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η βρώμικη και προβοκατόρικη επίθεση εναντίον της Iskra έγινε μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΟΧΙ σε όλη την Ελλάδα, μόλις μια ημέρα πριν το δημοψήφισμα και σε μια περίοδο που η αναγνωσιμότητα της ιστοσελίδας έχει εκτοξευθεί σε πρωτοφανή ύψη.

Η Iskra ενοχλεί βαθύτατα το πολιτικό κατεστημένο και όσους μηχανεύονται να υπονομεύσουν την ομαλή δημοκρατική πορεία της χώρας με την ψήφο και τους αγώνες του λαού. Το νέο παρακράτος και οι δυνάμεις της ανωμαλίας δεν πρόκειται να πετύχουν τους άθλιους αντιδημοκρατικούς στόχους τους.

Καλούμε τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες της Iskra , τον αριστερό προοδευτικό κόσμο και όλους τους δημοκράτες και τις δημοκράτισσες να στηρίξουν τη μαχόμενη ιστοσελίδα και το ΟΧΙ την Κυριακή.

Οι υπηρεσίες δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος οφείλουν να ενεργήσουν τάχιστα για να αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν παραδειγματικά τα σκοτεινά κέντρα που οργάνωσαν την επίθεση στην Ιskra».