ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/07/2015 09:25 EEST

Ένας Νορβηγός προσπαθεί να βρει άντρα για την 69χρονη (φανταστική) μητέρα του και γίνεται viral

Μετά από πέντε εκατομμύρια views και περισσότερα από 3.500 emails, η μαμά του Alex Lyngaas, Eva, προσπαθεί ακόμα να βγάλει άκρη μέσα από τη χιονοστιβάδα πιθανών μνηστήρων που έσπευσαν να τη διεκδικήσουν αφού είδαν το βίντεο που έφτιαξε ο γιος της για την Ημέρα της Μητέρας.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή γιατί μάλλον μπερδευτήκατε. Ο Lyngaas, ένας Νορβηγός σκηνοθέτης, δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο παρουσίαζε την τρομερή μητέρα του, με σκοπό να της βρει έναν αντάξιο σύντροφο και, όπως λέει ο ίδιος, την πραγματική αγάπη. Το όλο project έγινε εν αγνοία της, γλυκύτατης, Eva, η οποία βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ο Alex της έδειξε τι είχε κάνει. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Στις 2 Ιουλίου, ο Alex δημοσίευσε ένα update της επιχείρησης «Ψάχνουμε έναν Adam για την Eva» (πιάσατε το υπονοούμενο), στο οποίο περιγράφει την παγκόσμια ανταπόκριση του κόσμου και των ΜΜΕ στο πρώτο βίντεο. Από ότι μας λέει, η Eva φρίκαρε με την τεράστια προσοχή που δόθηκε στο άτομό της και δραπέτευσε στην Πράγα, στη δική της μητέρα, αφήνοντας το γιο της να χειριστεί την όλη κατάσταση. Όταν επέστρεψε, άρχισε την εκκαθάριση των χιλιάδων email που είχε λάβει όσο έλειπε, μελετώντας τα προσεκτικά. «Τα ραντεβού δεν είναι χόμπι» όπως λέει η Eva στο βίντεο, και παίρνει τη συγκεκριμένη διαδικασία αρκετά στα σοβαρά. Προς το παρόν δεν ξέρουμε αν βρήκε τελικά τον «Αδάμ» της, το βίντεο όπως κλείνει με ένα «Συνεχίζεται...», οπότε ελπίζουμε και ανυπομονούμε. Επίσης, θέλουμε πραγματικά να είμαστε σαν την Eva όταν πατήσουμε τα 69.