ΔΙΕΘΝΕΣ
09/07/2015 12:42 EEST | Updated 09/07/2015 12:51 EEST

Ο ιδιοκτήτης της Ryanair λέει στους Έλληνες να σταματήσουν να πίνουν καφέ και να δουλέψουν

Michael O'Leary, CEO of Irish low-cost carrier Ryanair, gestures during a press conference on January 13, 2015 at the Hahn airport in Lautzenhausen, western Germany.   AFP PHOTO / THOMAS FREY        (Photo credit should read THOMAS FREY/AFP/Getty Images)
THOMAS FREY via Getty Images
Michael O'Leary, CEO of Irish low-cost carrier Ryanair, gestures during a press conference on January 13, 2015 at the Hahn airport in Lautzenhausen, western Germany. AFP PHOTO / THOMAS FREY (Photo credit should read THOMAS FREY/AFP/Getty Images)

Ο 54χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Michael O’Leary, χαρακτήρισε τους ανθρώπους της κυβέρνηση Τσίπρα ως «τρελούς» και ανέφερε ότι το χρέος της Ελλάδας δεν μπορεί να διαγραφεί.

Επιπλέον ανέφερε ότι οι Έλληνες πρέπει να σταματήσουν να πίνουν καφέ και να αρχίσουν να δουλεύουν, αφού η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει να βγει από την κρίση απλά με το να δανείζεται δισεκατομμύρια από όλους.

Όπως αναφέρει η Irish Mirror o O’Leary υποστηρίζει ότι το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι 52% των νοικοκυριών βασίζονται στις συντάξεις ως βασικό τους εισόδημα, αλλά μόνο 11% των Ελλήνων πληρώνουν φόρους.

ryanair

«Είναι ένας κύκλος που δεν θα κλείσει ποτέ. Περισσότεροι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν φόρους, πρέπει να σταματήσει να υπάρχει αυτή η «μαύρη» αγορά και λιγότεροι Έλληνες πρέπει να ζουν από τις συντάξεις. Δεν μπορείτε να έχετε μία οικονομία που να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να είναι παραγωγικοί.»

Ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν μπορείτε να παίρνετε σύνταξη, να κάθεστε να πίνετε το καφεδάκια σας και να περιμένετε από τους Γερμανούς, τους Ιρλανδούς ή τους Πορτογάλους να πληρώνουν για εσάς».

Όσο για το αποτέλεσμα των εκλογών: «Νομίζω ότι το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα ήταν μία τραγωδία και ότι ο Τσίπρας και οι υποστηρικτές του είναι ένα μάτσο τρελοί.»

Sponsored Post