ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/07/2015 13:22 EEST | Updated 09/07/2015 13:24 EEST

Λύθηκε το μυστήριο της στυγερής δολοφονίας δύο χρηστών ναρκωτικών ουσιών

Eurokinissi

Διαφορές που σχετίζονται με αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών είναι η αιτία της διπλής δολοφονίας που είχε γίνει στις 28 Δεκεμβρίου 2014 στα Άνω Λιόσια με θύματα δύο αδέλφια.

Το στυγερό έγκλημα εξιχνιάστηκε προχθές από την ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη 35χρονου Έλληνα στον Ασπρόπυργο. Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, κατηγορείται ότι πυροβόλησε τα δύο αδέλφια, ηλικίας 30 και 37 ετών, με καραμπίνα.

Ο 37χρονος είχε βρεθεί, εντός αυτοκινήτου στη θέση του οδηγού, θανάσιμα τραυματισμένος, φέροντας επτά τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Ο 30χρονος είχε βρεθεί στα σκαλοπάτια παρακείμενης εγκαταλελειμμένης οικοδομής, θανάσιμα τραυματισμένος φέροντας δύο τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο θύματα και ο δράστης, που ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ήταν γνωστοί και είχαν και κατά το παρελθόν φιλονικήσει με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τόσο του δράστη όσο και του αδελφού του.

Την ημέρα του εγκλήματος τα δύο θύματα μετέβησαν έξω από δύο εγκαταλελειμμένες οικοδομές στα Άνω Λιόσια για να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο δράστης που βρισκόταν στον πρώτο όροφο μίας εξ’ αυτών, μόλις τους αντιλήφθηκε πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα αρχικά τον 37χρονο, που βρισκόταν εντός αυτοκινήτου στη θέση του οδηγού και στη συνέχεια τον αδελφό του που επιχείρησε να τον καταδιώξει, τραυματίζοντας τους θανάσιμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή.

Sponsored Post