To «Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί τους πολίτες να στηρίξουν οικονομικά το έργο του

To «Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί τους πολίτες να στηρίξουν οικονομικά το έργο του
Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, καλεί τους πολίτες να κινητοποιηθούν προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει ο Οργανισμός.

Ο κύριος Γιαννόπουλος δήλωσε στην Huffpost Greece πως από την στιγμή που εφαρμόστηκαν τα capital controls το Χαμόγελο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα τα 380 παιδιά που στεγάζονται στα 14 σπίτια του Οργανισμού και όλες οι οικογένειες που λαμβάνουν στήριξη να στερούνται βασικά είδη ανάγκης, ακόμα και φάρμακα. Όπως μας εξήγησε ο ίδιος, όχι μόνο οι δωρεές μειώθηκαν, αλλά ταυτόχρονα οι κλήσεις παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυξήθηκαν

.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» ξοδεύει 1,3 εκατομμύρια ευρώ το μήνα προκειμένου να επιτελέσει το έργο του. Από αυτό το ποσό το 11% χρησιμοποιείται στην διοίκηση του Οργανισμού και το υπόλοιπο 89% φτάνει με διάφορους τρόπους στα παιδιά.

Είναι σημαντικό αυτές τις δύσκολες στιγμές να σταθούμε όλοι στο πλευρό του Χαμόγελου που δίνει καθημερινά μάχη προκειμένου να παρέχει βοήθεια στα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Λόγω των συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο στην χώρα μας, ο κύριος Γιαννόπουλος καλεί και τους Έλληνες ομογενείς να βοηθήσουν οικονομικά το σπουδαίο έργο του Οργανισμού.

Για τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση στο τηλέφωνο 210 33 06 140 ή με fax στο 210 38 43 038 ή με αποστολή e-mail στο info@hamogelo.gr. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε την σελίδα του Οργανισμού.

Εδώ να τονίσουμε πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» δεν βγαίνει ποτέ στον δρόμο ή σε καταστήματα για να κάνει έρανο. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως κάποιοι επιτήδειοι εξαπάτησαν συμπολίτες μας, ζητώντας τους να συνδράμουν οικονομικά στον οργανισμό «Αγώνας για το Παιδί» που υποτίθεται πως συνεργαζόταν με το Χαμόγελο. Ο κύριος Γιαννόπουλος τονίζει πως ο Οργανισμός ποτέ δεν ζητά χρήματα κατ' αυτό τον τρόπο και δηλώνει θλιμμένος που άτομα που ήθελαν να βοηθήσουν και εμπιστεύονταν το Χαμόγελο έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Παρά τις δυσκολίες ο πρόεδρος τόνισε πως ο κόσμος δεν πρέπει να σταματήσει να ζητά την βοήθεια του Οργανισμού και να καλεί το 1056 προκειμένου να μιλήσει ανώνυμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δημοφιλή