ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/07/2015 14:25 EEST

Αμήχανος ή ξεκαρδιστικός; Δείτε το χορό Serena Williams - Novak Djokovic στο πάρτυ λήξης του Wimbledon

Pool via Getty Images
LONDON, ENGLAND - JULY 12: (EDITORIAL USE ONLY - NO COMMERCIAL USEAGE) Serena Williams of the United States and Novak Djokovic of Serbia dance on stage at the Champions Dinner at the Guild Hall on day thirteen of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 12, 2015 in London, England. (Photo by Thomas Lovelock - AELTC Pool/Getty Images)

Το πρωτάθλημα τένις του Wimbledon έφτασε στο τέλος του για άλλη μια χρονιά και οι δύο μεγάλοι φετινοί νικητές αποφάσισαν να αποκαλύψουν μια άλλη πλευρά του εαυτού τους.

Η Serena Williams (φετινή πρωταθλήτρια στις γυναίκες) και ο Novak Djokovic (φετινός πρωταθλητής στην κατηγορία αντρών) παρευρέθηκαν στο καθιερωμένο Δείπνο των Πρωταθλητών που διοργανώνεται κάθε χρονιά μετά το τέλος των αγώνων, κάτι σαν το after-party των Oscars αλλά με διάσημους τενίστες, όπου και τιμήθηκαν για άλλη μια φορά για τις νίκες τους. Και μετά, το έριξαν στο χορό.

Ο συγκεκριμένος χορός είναι κάτι σαν έθιμο του Δείπνου, ο ίδιος ο Djokovic όμως, μετά τον κρίσιμο αγώνα και την νίκη του επί του Roger Federer την Κυριακή, είχε δηλώσει πως θα ζητήσει από την Williams να χορέψουν. Το οποίο και έκανε. Βέβαια, όπως είπε αργότερα, περίμενε πως θα χόρευαν κάτι σε βαλς. Ευτυχώς όμως, κάποιος άγιος άνθρωπος σκέφτηκε πως ο κόσμος χρειάζεται λίγο γέλιο στη ζωή του (πόσο μάλλον ο κόσμος στην Ελλάδα) και έβαλε τους δύο πρωταθλητές να χορέψουν το «Saturday Night Fever» των Bee Gees. Και θα τον ευγνωμονούμε για πάντα.

Your Ladies' and Gentlemen's Singles Champions. Dancing at the Champions' Dinner. #Wimbledon

Posted by Wimbledon on Sunday, 12 July 2015