9 αγαπημένα πρόσωπα ζωγραφίζουν για τα 90 χρόνια της ΕΨΑ

9 αγαπημένα πρόσωπα ζωγραφίζουν για τα 90 χρόνια της ΕΨΑ
studio panoulis

Συνολικά 107 αγαπημένα πρόσωπα και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημιούργησαν το δικό τους μοναδικό μπουκάλι, για να στηρίξουν τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις ΑγκαλιάΖΩ, Θεόφιλος και Παιδικά Χωριά SOS., με την πώλησή του, μέσω της ιστοσελίδας δημοπρασίας. Εμείς μαζέψαμε 9 αγαπημένα πρόσωπα, που ζωγράφισαν από ένα μπουκάλι ΕΨΑ για καλό σκοπό και μοιράζονται λίγες σκέψεις για το μήνυμα που θέλουν να στείλουν.

Μαρίνα Βερνίκου

Γυναίκα που αγαπάει τη δράση και την προσφορά, η πρόεδρος του CreAID, Μαρίνα Βερνίκου, δημιούργησε ένα ιδιαίτερο μπουκάλι, αφού χρησιμοποίησε -σε έντονο χρώμα- το υλικό που χρησιμοποιείται για τα βραχιολάκια της CreAID και θα πωλούνται αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο στόμιο του μπουκαλιού της Μαρίνας Βερνίκου βρίσκεται τοποθετημένο το πρώτο βραχιολάκι που κυκλοφορεί, φτιαγμένο από την ίδια. Το δικό της message on a bottle έχει εξ ολοκλήρου ως κεντρική ιδέα την προσφορά.

Έλενα Ράπτη

Η βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης της ΝΔ και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης, συντονίζει την καμπάνια «Ένα στα πέντε», για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Το μπουκάλι της έιναι αφιερωμένο στον μεγάλο αυτό σκοπό που αφορά τα παιδιά όλου του κόσμου. Ένα γαϊτανάκι από χρώματα, το μότο της καμπάνιας και το cd με τα τραγούδια της καμπάνιας. Γιατί όλοι πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας πώς να προστατεύονται.

Πηγή Δεβετζή

«Στόχος, προσπάθεια, επιτυχία». Την ευχή της εις τριπλούν, στέλνει μέσω του μπουκαλιού της η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή. Η αθλήτρια με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, ασχολείται εδώ και καιρό με την εφαρμογή διαφόρων τεχνοτροπιών. Το μπουκάλι της μοιάζει βγαλμένο από τον βυθό, ενώ έχει επιλέξει χρυσό και γαλάζιο υλικό για τη δημιουργία του.

Πηγή:»Τα υλικά κόστισαν μόνο 50 ευρώ!!!! Το μπουκάλι αυτό ήταν μέσα στον βυθό κ βγήκε προς τα πάνω για να το αγοράσει ο πιο έξυπνος ο πιο γλυκός και ο πιο κατάλληλος άνθρωπος που ξέρει να ξεχωρίζει…..!!!!»

Θεόφιλος

Ο Θεόφιλος, η ΜΚΟ Κοινωνικής Φροντίδα, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004. Βασικός της σκοπός είναι η παροχή υλικής, κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών στις απομακρυσμένες, ορεινές και νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας. Στο επίκεντρο των δράσεών της βρίσκεται η στήριξη των οπλύτεκνων οικογενειών που είναι κοινωνικά αποκλεισμένες ή απειλούνται από αποκλεισμό ή βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η Οργάνωση συντηρείται από δωρεές των μελών της και συνεισφορές των εθελοντών. το μπουκάλι δημιουργήθηκε από εθελοντή της Μ.Κ.Ο.

Θοδωρής Παπαλουκάς

Το παρκέ ήταν ο δικός του, προσωπικός καμβάς, που ξεδίπλωσε το ταλέντο και το ήθος του. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν σταματάει να αγωνίζεται ούτε στο μπουκάλι του και αυτό είναι το μήνυμά του: πάντα πρέπει να αναζητάμε και να δημιουργούμε το καλύτερο, τηρώντας πάντα το fair play.

Παιδικά χωριά SOS

Το μπουκάλι σχεδίασαν οι: Βούλα 9 ετών, Γιώργος 11 ετών, Μαζίν 9 ετών, Φανούρης 9 ετών. Παιδιά που ζουν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

ΑγκαλιάΖΩ- Όμιλος εθελοντών κατά του καρκίνου

Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε τον κόσμο καλύτερο, να κάνουμε όλους όσοι υποφέρουν να ανακουφιστούν. Ο εθελοντισμός είναι μία μεγάλη προσφορά και ο Σύλλογος ΑγκαλιάΖΩ γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει. Το μπουκάλι που δημιουργήθηκε από εθελοντή του Συλλόγου ενώνει τα τρία ιδρύματα-αποδέκτες της προσφοράς όλων όσοι συμμετείχαν, δημιοιυργώντας το δικό τους, μοναδικό μπουκάλι ΕΨΑ.

Νίκος Αλιάγας

Ο επιτυχημένος Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής -κορυφαίο όνομα στη Γαλλία και τις γαλλόφωνες χώρες- στέλνει από το Παρίσι στην αγαπημένη του πατρίδα ένα από τα βασικότερα ερωτήματα της ζωής μας, πάνω στο μπουκάλι του. «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη;». Ο Νίκος Αλιάγας περιμένει απάντηση από εκείνον που θα αποκτήσει το μπουκάλι που δημιούργησε…

Φανή Χαλκιά

Η αθλήτρια και Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά αποκαλύπτει μέσω της δημιουργίας του μπουκαλιού της ΕΨΑ το άλλο της ταλέντο, εκείνο στη ζωγραφική. Με αγαπημένα της θέματα τη θάλασσα και τα τοπία, η Φανή Χαλκιά ζωγράφισε εδώ το δικό της αραξοβόλι.

Μπείτε στο www.messageonabottle.gr, διεκδικήστε το μπουκάλι του αγαπημένου σας προσώπου και χαρίστε αγάπη και χαρά. Είναι για καλό σκοπό!