Επεισοδία στο Σύνταγμα μεταξύ αντιεξουσιαστών - ΜΑΤ

Επεισοδία στο Σύνταγμα μεταξύ αντιεξουσιαστών - ΜΑΤ
eurokinissi

Επεισόδια μεταξυ αντιεξουσιαστών και αντρών των ΜΑΤ έλαβαν χώρα στο Σύνταγμα. Ομάδα αντιεξουσιαστών η οποία είχε παρεισφρήσει στη συγκέντρωση κατά της συμφωνίας που πραγματοποιούνταν στο Σύνταγμα, άρχισε να πετά μέτρες και βόμβες μολότωφ εναντίον των Αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

H κατάσταση είναι σχετικά ήρεμη στην πλατεία Συντάγματος. Ομάδες διαδηλωτών παρέμειναν στην πλατεία Συντάγματος και μετά τα επεισόδια όπου διαδήλωσαν ειρηνικά κατά των μέτρων της συμφωνίας. Σε σαράντα προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος, έχει προχωρήσει η Αστυνομία.

Νωρίτερα στις φλόγες τυλίχθηκε βαν τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκεται μπροστά από τον Εθνικό Κήπο, μετά από βόμβα μολότοφ που πέταξε ομάδα αντιεξουσιαστών

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μέχρι τις αρχές της λεωφόρου Συγγρού, όπου ομάδες αντιεξουσιαστών έστησαν οδοφράγματα, ενώ φέρονται να πυρπόλησαν και δύο οχήματα έξω από τις στήλες του Ολυπίου Διός.

Επίσης συγκέντρωση στην Ομόνοια πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ και ακολούθησε πορεία προς το Σύνταγμα.

Νωρίτερα την αντίθεσή τους με την επαναφορά του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23% δήλωσαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Επεισόδια στο Σύνταγμα

Δημοφιλή