Ζωή Λάσκαρη: «Ο Τσίιπρας τις τελευταίες ημέρες απέδειξε τι ακριβώς σημαίνει να είσαι πατριώτης»

Ζωή Λάσκαρη: «Ο Τσίιπρας τις τελευταίες ημέρες απέδειξε τι ακριβώς σημαίνει να είσαι πατριώτης»
eurokinissi

Ένα σύμμαχο βρήκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στα εσωκομματικά πυρά που δέχεται τις τελευταίες ημέρες. Η Ελληνίδα στaρ Ζvή Λάσκαρη με μήνημα που ανέβασε στο Facebook, υποστήριξε ότι οι αντιπολιτευόμενοι τον πρωθυπουργό κανακεύουν τους ψηφοφόρους τους και ξεχνούν ότι όλες οι έρευνες και οι σοβαροί αναλυτές, θεωρούν ότι το 62% του ΟΧΙ, ήταν προσπωική επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας για τον πρωθυπουργό τον χαρακτηρίζει ως τον ορισμό του πατριώτη. Αναλυτικά η Ελληνίδα ηθοποιός έγραψε:

«Το εθνικό πρωτάθλημα να σταθεί η χώρα στα πόδια της έχει οδυνηρό τίμημα: ανθρώπινο, κοινωνικό, πολιτικό. Οι μέρες αυτές είναι ιστορικές ακριβώς επειδή καλούν τους πολιτικούς να υπερβούν τα κόμματα και τις πελατείες τους, τους στρατούς τους και να αφιερωθούν - επιτέλους - στον εθνικό σκοπό. Οι αντιπολιτευόμενοι του Αλέξη Τσίπρα, ΕΝΤΟΣ και κυρίως ΕΚΤΟΣ του κόμματος του, να τελειώνουνε επιτέλους με το χάϊδεμα και το χυδαίο κανάκεμα των ψηφοφόρων τους. Να τελειώνουνε με τους εαυτούληδες και τις έδρες τους και να στραφούν στη σωτηρία της χώρας - έστω και με το βαρύ αυτό τίμημα της Συμφωνιας. Και να μην ξεχνούν αυτό που δείχνουν όλες οι έρευνες και συμπεραίνουν όλοι οι σοβαροί αναλυτές: το 62% του ΟΧΙ είναι απολύτως προσωπική επιτυχία του πρωθυπουργού, που τις τελευταίες ημέρες απέδειξε τι ακριβώς σημαίνει να είσαι πατριώτης.

Το εθνικό πρωτάθλημα να σταθεί η χώρα στα πόδια της έχει οδυνηρό τίμημα: ανθρώπινο, κοινωνικό, πολιτικό. Οι μέρες αυτές ...

Posted by Zoe Laskari on Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Δημοφιλή