ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/07/2015 08:13 EEST | Updated 16/07/2015 08:13 EEST

«Είμαι ψυχασθενής και μπορώ να βλέπω ό,τι θέλω»: 32χρονος έκανε παραγγελίες βίντεο με κακοποίηση βρεφών

See the rest of the "NIGHT LIGHTS" series at Drifting Embers!" data-caption="The "sleeping" light on my PowerBook pulsates.See the rest of the "NIGHT LIGHTS" series at Drifting Embers!" data-credit="Matthew McVickar/Flickr">

«Έχω χαρτί γιατρού, είμαι ψυχασθενής και μπορώ να βλέπω ότι θέλω» είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν 31χρονος γόνος επιχειρηματιών από το Λαύριο, ο οποίος έκανε παραγγελίες βίντεο παιδικής πορνογραφίας με βρέφη, με προαπαιτούμενο την προκλητική αμφίεση και τη σεξουαλική κακοποίησή του.

Σημειώνεται ότι στην όλη υπόθεση περιλαμβάνεται και έγγραφη γνωμάτευση ψυχιάτρου, που υποστήριζε ότι δεν επρόκειτο για παράνομη πράξη γιατί ο δράστης έχει το ακαταλόγιστο. Ωστόσο, όπως προέκυψε αυτό δεν ισχύει για τις παραγγελίες βίντεο παιδικής πορνογραφίας και για την κατοχή 10.000 αρχείων τέτοιου είδους. Σημειώνεται ότι μαζί με τον κατηγορούμενο πήγε στον Εισαγγελέα και ο ψυχίατρος, ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε μετά από έλεγχο σε δίκτυο Ρ2Ρ για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Το πρωί της Τρίτης έγινε έρευνα στο σπίτι, όπου διαπιστώθηκε κατοχή υλικού με παιδιά κάτω των 5 ετών σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικες. Κατασχέθηκε ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.