Αργεντινή: Τι και αν είναι βουλευτής; Θηλάζει το μωρό της εντός κοινοβουλίου

Η σέξι βουλευτής της Αργεντινής που θηλάζει το μωρό της εντός κοινοβουλίου
twitter

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με νεαρή βουλευτή της Αργεντινής η οποία θηλάζει το μωρό της εντός κοινοβουλίου.

Όπως μεταδίδει η dailymail, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η εικόνα μιας μητέρας που θηλάζει το μωρό της δεν θα έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση. Στην περίπτωση όμως που η μητέρα είναι η βουλευτής της Αργεντινή και θηλάζει το μωρό της κατά τη διάρκεια μιας κοινοβουλευτικής συνεδρίασης τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Η εικόνα της 37χρονης Victoria Donda Perez να θηλάζει την μόλις οκτώ μηνών κόρη της έγινε viral από τότε που το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε στο Κογκρέσο του Μπουένος Άιρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αν και πολλοί εξήραν την κίνηση της, αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν την κίνηση της ακατάλληλη.

Η σέξι ακτιβίστρια και δικηγόρος έγινε η πρώτη νεαρή γυναίκα που έγινε βουλευτής στην Αργεντινή το Δεκέμβριο του 2007. Το παρατσούκλι της μάλιστα είναι «Dipusex» που σημαίνει η σέξι βουλευτής.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Perú21» και υπήρξαν εικασίες σχετικά με το κατά πόσο η Βουλή ήθελε να δώσει ένα παράδειγμα για τη σημασία της εκπλήρωσης του ρόλου της μητέρας παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά της.

Δημοφιλή