ΔΙΕΘΝΕΣ
24/07/2015 04:51 EEST

Δολοφόνησε τη γυναίκα του και μετά έκανε σεξ με την αγαπημένη του ιερόδουλη

jorgeml/Flickr
Court House in New York

Ένας πρώην δάσκαλος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε μαζί της στο σπίτι τους στο Staten Island.

Ο λόγος για τον Jonathan Crupi ο οποίος σύμφωνα με την New York Daily News κρηθηκε ένοχος από τους ενόρκους, μετά από δυόμιση ώρες ακροαματικής διαδικασίας, για τη δολοφονία της Simeonette Mapes-Crupi.

Αφορμή στάθηκαν οι εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε ο Crupi με ιερόδουλες κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπορούσε να αποδεχθεί.

Τη μοιραία νύχτα, ο 33χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως δάσκαλος Αγγλικών, έσπρωξε την άτυχη γυναίκα από τη σκάλα του σπιτιού τους και ενώ βρισκόταν αναίσθητη στο δάπεδο την μαχαίρωσε 15 φορές.

Για να "καλύψει" το έγκλημα, αναστάτωσε το σπίτι για να μοιάζει ότι έχουν εισβάλει διαρρήκτες, οι οποίοι δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα του.

Αμέσως μετά τη δολοφονία συνάντησε την "αγαπημένη του ιερόδουλη" και έκανε σεξ μαζί της, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο.

Παρότι οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν μάρτυρες για το έγκλημα και ότι δεν έχει εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος, έπειτα από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος είχε πραγματοποιήσει αναζήτηση στο διαδίκτυο με τα ακόλουθα ερωτήματα: "Πώς να κόψετε τον λαιμό" και "πώς καταστρέφονται στοιχεία DNA".

Αυτές ήταν οι πληροφορίες που στάθηκαν αρκετές για να καταδικάσουν τον 33χρονο, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει φυλάκιση 25 ετών, ενώ η απόφαση αναμένεται στις 11 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: nydailynews.com