ΔΙΕΘΝΕΣ
03/08/2015 14:45 EEST | Updated 03/08/2015 14:46 EEST

Ο Αυστραλός κασκαντέρ που δαμάζει τα κύματα με το μηχανάκι του

youtube

Έναν απίθανο τρόπο βρήκε ένας αυστραλός κασκαντέρ προκειμένου να κάνει σερφ στην Αϊτή, ο οποίος αντί για σανίδα χρησιμοποίησε την μοτοσικλέτα του.

Πρόκειται για τον Robbie Maddison ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η βρετανική Telegraph, δάμασε τα κύματα με μια μοτοσικλέτα στην οποία είχε τοποθετήσει ένα ζευγάρι πέδιλα του σκι και ένα ελαστικό.

O Αυστραλός σέρφερ παραδέχτηκε ότι πίστευε πως θα πεθάνει καθώς το τεράστιο κύμα έσκασε ακριβώς πίσω του.

Ο Maddison ανέφερε ότι η εμπειρία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική σωματικά. «Δεν νομίζω ότι οι φωτογραφίες ή τα βίντεο δείχνουν πόσο φυσικό ήταν. Δεν μπορείτε να δείτε ότι όταν το κύμα έσκασε ακριβώς πίσω μου πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι το τέλος της ζωής μου. Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήμουν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή περισσότερο από αυτό που έκανα εκείνη τη στιγμή», είπε ο Maddison στο περιοδικό Surfer.

O 34 ετών Maddison έγινε γνωστός για μια σειρά από ασυνήθιστες φιγούρες, όπως για παράδειγμα το να πηδήξει από την διώρυγα της Κορίνθου.

Όπως ανέφερε κάνει σερφ στην Αυστραλία από τότε που ήταν οκτώ χρονών και είχε την ιδέα για να κάνει ένα τέτοιο εγχείρημα, όταν παρατηρούσε τη γυναίκα του να οδηγεί ένα wakeboard, το οποίο είναι παρόμοιο με το snowboard, αλλά στο νερό. Χρειάστηκαν δύο χρόνια προκειμένου να τροποποιήσει το μοτοποδήλατό του και να τοποθετήσει σκι στον μπροστινό τροχό και ένα ελαστικό έλικα πίσω.

«Κάτι έκανε κλικ στο κεφάλι μου. Φαντάστηκα ότι βάζω σκι σε μια μηχανή και ότι ιππεύω το νερό», τόνισε ο Maddison.

Δείτε το βίντεο