ΔΙΕΘΝΕΣ
03/08/2015 13:38 EEST | Updated 03/08/2015 14:04 EEST

Βρετανία: Γραφείο συνοδών προσφέρει λεσβιακές υπηρεσίες σε όσες το επιθυμούν

ASSOCIATED PRESS
Angie, right, and Kami Roe of West Jordan, arrive at the federal courthouse Wednesday, July 15, 2015, in Salt Lake City. A federal judge has ordered the state of Utah to list the names of the lesbian couple on a birth certificate as the mothers of their new baby. U.S. District Judge Dee Benson said Wednesday the case wasn't hard to decide in the wake of the U.S. Supreme Court ruling legalizing same-sex marriage. (AP Photo/Rick Bowmer)

Φανταστείτε μία τυπική συνοδό και έναν ηλικιωμένο άνδρα. Τότε πιθανότατα ο πρώτος άνθρωπος που σας έρχεται στο μυαλό είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ή ο John Sewel. Ωστόσο δεν ταιριάζουν όλοι πελάτες στο προφίλ ενός ηθικά αμφισβητήσιμου πολιτικού και οι άνδρες δεν είναι οι μόνοι που θα πλήρωναν για μια γυναικεία συντροφιά.

Όπως αναφέρει η Τelegraph, μία πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες πληρώνουν για «αισθησιακές εμπειρίες» με τον αριθμό των αρσενικών συνοδών στο Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος είναι διαθέσιμος σε γυναίκες να έχει τριπλασιαστεί σε 15.000 τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι μερικές γυναίκες δεν θέλουν ή δεν έχουν χρόνο για μια σχέση, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν συνοδούς ως μια ευκαιρία για να κάνουν «τρίο».

Όλα αυτά είναι εξοικειωμένα με ένα γραφείο συνοδών στο Λονδίνο το οποίο προσφέρει λεσβιακές υπηρεσίες για τις γυναίκες πελάτες του τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μερικές από τις λεσβιακές ιστορίες σεξ και ακολασίας ταιριάζουν με τις στερεότυπες αντιλήψεις του κόσμου των συνοδών. Με τις λαμπερές γυναίκες να παίρνουν τη θέση των εύσωμων ανδρών.

Στις 250 λίρες ανά ώρα η τιμή

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η υψηλή τιμή η οποία αγγίζει τις 250 λίρες ανά ώρα προσελκύει πλούσιους πελάτες. Καλοπληρωμένες επαγγελματίες από τις ΗΠΑ, θα το Ντουμπάι θα μπορούσαν να κλειστούν ως συνοδοί για ένα βράδυ και αν τους αρέσει το κορίτσι, αργότερα πετάνε μαζί τους σε εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Η ιδιοκτήτρια όμως του πρακτορείου αναφέρει ότι συχνά δέχεται κλήσεις από γυναίκες 40 έως 50 ετών οι οποίες δεν είναι σίγουρες για την σεξουαλικότητά τους και θέλουν να προσλάβουν μία συνοδό σαν ένα προσωπικό τεστ.

Το να πληρώσει κανείς για συνοδό απαιτεί ιδιωτικότητα και την πιθανότητα για μία μυστική αισθησιακή εμπειρία, κάτι το οποίο αποτελεί αβέβαιη προοπτική σε ένα ραντεβού. Και για τις γυναίκες οι οποίες περνούν δεκαετίες στην ντουλάπα, πολλές νιώθουν πιο ασφαλείς χρησιμοποιώντας συνοδούς για το πρώτο λεσβιακό τους ραντεβού.

«Δεν είναι πολύ σίγουροι εάν είναι gay και θέλουν να δουν αν τους αρέσει χωρίς να βγουν για ραντεβού. Είναι όλα πολύ ιδιωτικά με εμάς κανείς δεν θα ξέρει γι αυτό », αναφέρει η ιδρυτής του πρακτορείου Felicity.

«Kinky» και οι γυναίκες

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι πελάτες που δεν είχαν ποτέ ξανά λεσβιακή εμπειρία είναι συνήθως νευρικοί.

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία 50 ετών. Μία τέλεια κυρία και εξαιρετικά μορφωμένη η οποία με ρώτησε πολλές ερωτήσεις. Ήθελε μια κοπέλα που θα επαινούσαν το ύψος της, ένα συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά, μια πραγματική λεσβία που θα μπορούσε να την κάνει να αισθανθεί όμορφα. Και συνέχισε λέγοντας: Παρακαλώ εξηγείστε στο κορίτσι ότι είμαι αρχάριος και αυτή θα είναι η πρώτη μου εμπειρία. Θα μπορούσε η ίδια να βοηθήσει με αυτό;».

Το πρακτορείο της Felicity απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και γυναίκες, ωστόσο οι μισοί πελάτες της είναι γυναίκες και και επιθυμούν να «νοικιάσουν» ένα μία θηλυκή συνοδό.

Το ότι οι άνδρες είναι πιο σεξουαλικοί από τις γυναίκες δεν είναι τίποτα άλλο από στερεότυπο, αναφέρει η Felicity.

«Οι γυναίκες είναι τόσο “kinky”, όσο και οι άνδρες και νομίζω ότι έχουν γίνει λίγο πιο περιπετειώδεις από τότε που βγήκαν οι “Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι”», τονίζει η Felicity.

«Υπάρχουν πολλά περίεργα και υπέροχα πράγματα πίσω από τις κλειστές πόρτες», αναφέρει η Felicity. Ένας από τους συνοδούς της εταιρίας έχει το δικό της μπουντρούμι, ενώ τα ερωτικά παιχνίδια είναι κοινά.

«Το σεξ δεν είναι πια σεξ αλλά έχετε όλα τα εξαρτήματα για να το εξερευνήσετε», αναφέρει.

Το πρακτορείο διαθέτει 20 συνοδούς και παρόλο που η δουλειά τείνει να γίνει απρόβλεπτη, η εταιρία μπορεί να κανονίσει εκατοντάδες ραντεβού σε μια βδομάδα.

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν λίγες διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών πελατών.