Βρώμικα, αναμαλλιασμένα, πανέμορφα: Αυτά είναι τα πρόσωπα 13 γυναικών τη στιγμή έρχονται σε οργασμό

Βρώμικα, αναμαλλιασμένα, πανέμορφα: Αυτά είναι τα πρόσωπα 13 γυναικών τη στιγμή έρχονται σε οργασμό

Μια γυναίκα απεικονίζει τη γυναικεία σεξουαλικότητα στην πιο ειλικρινή, φυσική της κατάσταση.

Η Lauren Crow, μια φωτογράφος από το Πόρτλαντ του Όρεγκον, φωτογράφισε γυναίκες ενώ αυνανίζονταν με στόχο να δείξει την πραγματική εικόνα της γυναικείας απόλαυσης. Αντί να απεικονίσει την κοινή πολιτιστική παραδοχή που θέλει την ευχαρίστηση των γυναικών να υπάρχει μόνο για να την καταναλώνουν οι άντρες -όπως βλέπουμε συνέχεια τόσο στις ταινίες όσο και στην βιομηχανία του πορνό- η Crow αποτυπώνει πραγματικές γυναίκες να έχουν πραγματικούς οργασμούς.

«Σε μια πατριαρχική κοινωνία, οι γυναίκες κατακλύζονται με πληροφορίες για το πώς να συμπεριφέρονται και πώς να δείχνουν ώστε να ευχαριστήσουν τους άλλους, δηλαδή τους άντρες», γράφει η Crow στο site της. «Από την άποψη της γυναικείας απόλαυσης, σπάνια μας δείχνουν τι ισχύει».

Υπερβολικά συχνά, οι δημοφιλείς αναπαραστάσεις της σεξουαλικής πράξης κρύβουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα, είτε αναδεικνύοντας μόνο την αντρική ευχαρίστηση είτε απεικονίζοντας με λάθος τρόπο τον γυναικείο οργασμό. Αυτές οι απεικονίσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μια διαστρεβλωμένη αντίληψη της γυναικείας ευχαρίστησης, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους συντρόφους τους. Η Crow ελπίζει να αλλάξει αυτή την κατάσταση, αποκαλύπτοντας βρώμικες, ιδρωμένες και ειλικρινείς εικόνες γυναικών τη στιγμή που έρχονται σε οργασμό.

«Πιστεύω πως οι ειλικρινείς απεικονίσεις της γυναικείας σεξουαλικότητας και ευχαρίστησης είναι σημαντικές, επειδή κάθε άτομο που ορίζεται ως θηλυκό αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τα ΜΜΕ να της λένε πως είναι λάθος ή πως δεν είναι αρκετά καλή», λέει η Crow.

Η φωτογράφος θέλει να εξουσιοδοτήσει όλες τις γυναίκες να κατανοήσουν πως η ευχαρίστηση είναι ευχαρίστηση -και δεν χρειάζεται να δείχνεις πανέμορφη για να την νιώσεις. «Χρειαζόμαστε περισσότερα μέσα που να μας λένε πως είμαστε όμορφες, μοναδικές και υπέροχες και πως δεν υπάρχει λάθος τρόπος να δείχνεις όσο απολαμβάνεις τον εαυτό σου», είπε η Crow στην αμερικάνικη έκδοση της Huffington Post.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 14 εικόνες όμορφων, αναμαλλιασμένων, αληθινών γυναικών τη στιγμή που έρχονται σε οργασμό.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην αμερικάνικη έκδοση της Huffington Post και έχει μεταφραστεί από τα αγγλικά.

|

Δημοφιλή