ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/08/2015 08:47 EEST

Η γυναίκα με τα "κρυστάλλινα" δάκρυα

Youtube

Κάθε φορά που κλαίει βγάζει κρυστάλλους. Ο λόγος για την 35χρονη Laura Ponce από τη Βραζιλία η οποία κάθε φορά που κλαίει από τα μάτια τις βγαίνουν λευκοί, συμπαγείς κρύσταλλοι.

Παρακολουθώντας τα μάτια της βλέπεις ότι αρχικά η παράξενη αυτή μάζα είναι μαλακή, αλλά όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα αρχίζει και γίνεται πιο σκληρή.

Η 35χρονη συχνά πυκνά έπαιρνε άδεια από την εργασία της για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, καθώς μπορεί να αφαιρεί μέχρι και 30 κρυστάλλους την ημέρα.

Όπως αναφέρει, όταν το μάτι της πρήζεται πρέπει να το ανοίγει για να απομακρύνει τον κρύσταλλο, καθώς πονά όταν αυτός σκληραίνει. Αναγκάζετε μάλιστα να αφαιρεί από τα μάτια της έως και 30 κρυστάλλους την ημέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 15 ετών. Οι γονείς της έσπευσαν στους ιατρούς για να μάθουν τι συμβαίνει, ωστόσο, η απάντηση ήρθε 20 χρόνια μετά.

Ο Raul Goncalves, οφθαλμίατρος σε κλινική της Βραζιλίας Hospital de Olhos de Bauru , μετά από αναλύσεις διαπίστωσε πως οι λευκοί κρύσταλλοι σχηματίζονται γιατί τα μάτια της 35χρονης παράγουν μεγάλες ποσότητες κερατίνης. Ο ίδιος βέβαια δηλώνει πως στα 25 χρόνια της καριέρας του δεν έχει ξαναδεί τίποτα παρόμοιο.

Ο γιατρός της χορήγησε ειδικές σταγόνες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κρίσεις πολύ πιο σπάνια.

ΠΗΓΗ: unilad.co.uk

Sponsored Post