ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/08/2015 04:56 EEST | Updated 07/08/2015 06:44 EEST

Η φωτογραφία αυτού του ορφανού καγκουρό μας έκανε να δακρύσουμε

Twitter

Έχουμε ερωτευτεί αυτό το μικρό καγκουρό όπως αυτό έχει αγαπήσει το αρκουδάκι του.

Ο Timothy Beshara που ζει στην Τασμανία μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter την προηγούμενη Τρίτη που δείχνει τον Doodlebug, ένα ορφανό καγκουρό, να κρατά ένα λούτρινο αρκουδάκι στην Νέα Νότια Ουαλία.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει καθόλου γιατί ο Doodlebug είναι τόσο χαριτωμένος που είναι αναμενόμενο να «σπάσει» το ίντερνετ.

«Μου άρεσε να βλέπω σχόλια για το πως η φωτογραφία χαροποίησε τους ανθρώπους σε μια δύσκολη μέρα», δήλωσε η Beshara στην αμερικανική έκδοση της The Huffington Post, προσθέτοντας ότι η φύση μπορεί να φέρει χαρά στους ανθρώπους.

Όπως η ίδια αποκάλυψε στην αμερικάνικη έκδοση, την φωτογραφία τράβηξε η Gillian Abbot, δηλαδή η γυναίκα που φροντίζει το 15 μηνών καγκουρό που βρέθηκε εγκαταλειμμένο πριν λίγους μήνες.

Σύμφωνα με την Beshara, το μικρό καγκουρό προετοιμάζεται έτσι ώστε να μείνει μόνο του στην φύση και γι' αυτό τον λόγο περνά πολύ χρόνο στο δάσος που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της Abbot.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως το αρκουδάκι που βλέπεται στην φωτογραφία είναι ο μικρός φίλος του Doodlebug, σύμφωνα με την Beshara.

To κείμενο μεταφράστηκε από την αμερικανική έκδοση της The Huffington Post.