ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/08/2015 10:46 EEST

Alcoholic Architecture: Το μπαρ που αντί να πίνεις αλκοόλ το εισπνέεις

Καλός ήρθατε στο Alcoholic Architecture, που είναι χωρίς αμφιβολία το πιο περίεργο, ιδιότυπο μπαρ του κόσμου.

Το μοναδικό αυτό μπαρ βρίσκεται στο ισόγειο ενός κτιρίου της βικτοριανής εποχής στο Borough Market του νοτιοανατολικού Λονδίνου. Σε τι όμως διαφέρει από τα άλλα μπαρ; Εκεί οι θαμώνες δεν πίνουν αλκοόλ αλλά το εισπνέουν.

Το μπαρ είναι η περίεργη ιδέα των Bompas & Parr, ενός δίδυμου σχεδιαστών που, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, κάνουν ωραία αγγλικά ζελέ.

Στο Alcoholic Architecture δε θα πιείτε απλά ένα κοκτέιλ. Αυτά έχουν τη μορφή μίας αλκοολούχας, γλυκιάς ομίχλης που σε τυλίγει καθώς μπαίνεις -φορώντας υποχρεωτικά πάνω από τα ρούχα ένα λεπτό, διαφανές αδιάβροχο που καλύπτει και τα μαλλιά.

Friday!

A photo posted by Alcoholic Architecture (@alcoholicarchitecture) on

Αν μείνετε στο κλαμπ για περίπου 40 λεπτά θα απορροφήσετε το ισοδύναμο ενός μεγάλου ποτού. Αυτό εισέρχεται στον οργανισμό από τα μάτια και τους πνεύμονες (εισπνοή)

Η είσοδος του Alcoholic Architecture μοιάζει με ένα σχολείο. Εκεί η μουσική παίζει δυνατά και όσοι είχαν την περιέργεια να το επισκεφθούν είπαν ότι, η ατμόσφαιρα παραπέμπει σε ντίσκο των '80ς με τα φωτορυθμικά και το μηχάνημα του ξηρού πάγου.

Η είσοδος κοστίζει 10 λίρες για την εμπειρία, αλλά όπως είπαν, όταν θέλησαν να χορέψουν φρόντισαν να μείνουν κοντά στην παρέα τους για να μην... πέσουν κατά λάθος σε κάποιον τοίχο.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post