ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/08/2015 04:16 EEST | Updated 10/08/2015 04:16 EEST

Το όπλο θα δώσει «απαντήσεις» για τον άγνωστο που πυροβόλησε αστυνομικούς στα Ιλίσια

eurokinissi

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. εστάλη το όπλο με το οποίο άγνωστος πυροβόλησε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στα Ιλίσια.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στις 7.30 το πρωί όταν πλήρωμα περιπολικού σταμάτησε για έλεγχο άνδρα στη συμβολή των οδών Κρουσόβου και Ορμινίου. Ο πεζός, ο οποίος κινούνταν ύποπτα, στη θέα των αστυνομικών έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης καλύφθηκαν, υποχώρησαν και έτσι βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει τρέχοντας. Η Αστυνομία αναφέρει επίσημα ότι ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα, αν και σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες οι πυροβολισμοί είχαν ως στόχο τους αστυνομικούς.

Ακολούθησαν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κοντινή απόσταση από το επεισόδιο βρέθηκε το όπλο του δράστη, το οποίο εστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες. Το «παρελθόν» του όπλου –αν φυσικά υπάρχει- αναμένεται να οδηγήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για άτομο του κοινού ποινικού δικαίου, χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Για το λόγο αυτό ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post