ΔΙΕΘΝΕΣ
10/08/2015 10:45 EEST

Προτίμησε να πνιγεί η 20χρονη κόρη του παρά να την αγγίξουν οι ναυαγοσώστες

: chantal/Flickr

Ένας πατέρας μιας 20χρονης απαγόρευσε σε ναυαγοσώστες να αγγίξουν την κόρη του όταν αυτοί την προσέγγισαν για να της σώσουν τη ζωή από πνηγμό.

Το περιστατικό συνέβη σε παραλία του Ντουμπάι και έγινε γνωστό σε συνέντευξη του αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας του Ντουμπάι, Ahmed Burqibah στο Emirates247, κατά την οποία αναφέρθηκε στο συμβάν που τον συγκλόνισε κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του.

"Με σόκαρε όπως και πολλούς άλλους που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση. Ο Ασιάτης πατέρας πήρε τη γυναίκα και τα παιδιά του στην παραλία για πικνίκ. Τα παιδιά κολυμπούσαν στην παραλία όταν ξαφνικά η 20χρονη άρχισε να πνίγεται, ουρλιάζοντας για βοήθεια. Δύο άντρες ναυαγοσώστες, που βρίσκονταν στην παραλία, έσπευσαν να βοηθήσουν την 20χρονη αλλά ο πατέρας τους δεν επέτρεψε να την πλησιάσουν για να τη βοηθήσουν. Το εμπόδιο ήτα η πεποίθηση αυτού του πατέρα. Θεώρησε ότι αν αυτοί οι άνθρωποι αγγίξουν την κόρη του τότε θα την ατιμάσουν. Στέρησε τη ζωή της κόρης του" περιγράφει ο Ahmed Burqibah.

Ο Burqibah πρόσθεσε ότι ο πατέρας του κοριτσιού,ένας ψηλός και δυνατός άντρας είπε: "Προτιμώ την κόρη μου νεκρή από το να την αγγίξουν παράξενοι άντρες".

 

Ο αξιωματικός επεσήμανε ότι μέχρι να τον απομακρύνουν, η κοπέλα είχε πνιγεί. Αργότερα, ο πατέρας συνελήφθη για παρακώλυση της ομάδας διάσωσης.

 

"Πέθανε ενώ είχε την ευκαιρία να ζήσει ειδικά από τη στιγμή που οι ναυαγοσώστες ήταν τόσο κοντά της για να τη βγάλουν από το νερό" κατέληξε ο αξιωματικός της αστυνομίας.

 

Σημειώνεται πως στη συνέντευξη δεν γίνεται αναφορά για το πότε διαδραματίστηκε αυτή η τραγωδία, αλλά ως είδηση παραμένει σοκαριστική.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post