ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/08/2015 10:46 EEST

Πόση αγάπη κρύβεται πίσω από μια πράξη; Έκανε τατουάζ το κοχλιακό εμφύτευμα της κόρης του

Είναι δυνατόν ένα τατουάζ ενός άγνωστου να καταφέρει να συγκινήσει τους χρήστες του διαδικτύου; Η απάντηση είναι ναι εάν ο λόγος είναι να τόσο σημαντικός όσο αυτός του Alistair Campbell. Με το τατουάζ που "χτύπησε" ο Νεοζηλανδός έδειξε την αγάπη του στην 6χρονη κόρη του η οποία έβαλε πρόσφατα το δεύτερο κοχλιακό εμφύτευμα της.

Η 6χρονη Charlotte Campbell, έχει σοβαρά προβλήματα ακοής από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Από βρέφος διαγνώστηκε ως κωφή στο αριστερό αυτί της. Το 2013 , όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών, τοποθετήθηκε στο αυτί της το πρώτο κοχλιακό εμφύτευμα.

Για να την ενθαρρύνει ο Alistair αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του πριν από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση και να κάνει τατουάζ τη συσκευή, σαν να έχει τοποθετηθεί στον ίδιο, για να δείξει την αγάπη του γι 'αυτήν.

Getting through it together with his daughter...

Posted by The LAD Bible on Wednesday, 5 August 2015

Μιλώντας στην NZ Herald ανέφερε: "[Το έκανα για] την αγάπη μου γι 'αυτήν. Τα μαλλιά μου μπορούν να μακρύνουν ξανά."

Ο Alistair, ο οποίος δεν έχει άλλα τατουάζ, δημοσίευσε μια φωτογραφία του εμφυτεύματος στο Facebook λέγοντας ότι ήταν "αφιερωμένο" στην κόρη του. "Αυτό ήταν για την κόρη μου, όχι για μένα. Καθώς μεγαλώνει, θα αντιληφθεί πόση αγάπη κρύβεται πίσω από αυτό".